Vízöntő és Nyilas

Mindkét csillagjegynek nagyon fontos az, hogy megőrizhessék szabadságukat, és ne kelljen feladniuk önmagukat egy kapcsolat kedvéért. Szerencsére erre semmi szükség, mert ez a két jegy hasonló nézetekkel bír! Mindketten nagyon kíváncsi alkatok, akik szeretnek kísérletezni, ezért annyi biztos, hogy a szexuális életükben egy percig sem unatkoznak. Szeretik a kalandokat, ezért nem ritka, hogy spontán utazásokra indulnak, és szinte semmit sem terveznek meg előre. Mindeközben pedig mindig megadják egymásnak a tiszteletet, ezért a kapcsolatukban nagyon ritkák a komoly veszekedések. Ha ilyenre mégis sor kerül, azt mindig nyugodt hangnemben beszélik meg.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

Bármennyire is úgy tûnjön ma, hogy sietnie kellene, mégse sürgessen semmit, kedves Vízöntõ, hanem várja i türelmesen, hogy a dolgok, szinte maguktól alakuljanak, Ez azért is jó, mert, ha így tesz, alkalma lehet majd megfigyelni olyan mechanizmusokat, melyek ismerete késõbb még elõnyt jelenthet!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Halak és Skorpió

A vízjegyek híresek arról, hogy rendkívül érzelmesek, a Halak és a Skorpió kapcsolatában pedig tény és való, hogy ez áll a középpontban. Azonban szó sincs állandó sírásról és drámai vitákról: amikor ez a két jegy összekapcsolódik, olyan erős kötelék alakul ki közöttük, mint amilyet általában csak a romantikus filmekben látunk. Kíváncsiságuk szinte csillapíthatatlan, folyton többet és többet akarnak megtudni egymásról, hogy ki min ment keresztül életében, és mi jár épp a fejében. A szenvedély náluk az erős érzelmek hatására alakul ki, és ezt a tüzet szinte lehetetlen eloltani!

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

Ma mindenképpen legyen nagyon körültekintõ a kényes helyzetekben, kedves Halak, de legalábbis, mindenképpen csak annyira folyjék bele egy ilyen szituációba, amennyire a helyzet okvetlenül megköveteli, különben inkább maradjon ki belõle!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: