Oroszlán

Ezen jegy szülötte gyakorlatilag minden ember számára vonzó. Az Oroszlán nők fényesen ragyognak és szinte lehetetlen nem észrevenni őket. Páratlan karizmájuk van és emellett kifejezetten magabiztosak. Tudják, hogy mit akarnak, élvezik az életet és fantasztikus a humoruk. Gyakorlatilag több sem kell egy férfinek.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-05)

A mai napon szinte egészen estig hadilábon állhat majd az idõvel, kedves Oroszlán, s ennek meg is lehet a böjtje: kapkodás és fejetlenség mindenütt! Legyen bölcs, s lássa be, hogy nem csinálhat mindig, mindent egyedül, így itt a legfõbb ideje, hogy bizonyos dolgokban mások, esetleg hozzáértõbbek segítségét kérje. Higgye el, ez még nem a világ vége!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Vízöntő

A Vízöntő nők szeretik a maguk módján csinálni a dolgokat és nem úgy, ahogyan azt mások elképzelik vagy megszabják számukra. A szabadság, a függetlenség az értékrendjük középpontjában áll és ehhez feltétel nélkül ragaszkodnak. Tudják jól, hogyan kell az érzéseik szerint élni. Ami még vonzóbbá teszi őket az az, hogy soha nem lehet mellettük unatkozni.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-05)

A mai egy igen mozgalmas napnak ígérkezik az életében, kedves Vízöntõ, amikor is, számos új emberrel, helyzettel találkozhat, s nagy eséllyel, talán egy olyan innovatív lehetõséggel is, amiben még nagy potenciál rejtõzhet, így tartsa nyitva a szemét, s csapjon le elsõként a dologra!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Skorpió

A szenvedély az a kifejezés, amely a legjobban definiálja a Skorpió nőket. Ez azonban nem jelenti azt, hogy ne tartanák magukat mindig az elveikhez. Folyamatosan arra törekszenek, hogy az intimitás új dimenzióit éljék meg a párjukkal. Nagyon figyelmesek, tele vannak gyengédséggel és mindenképpen megérdemlik egy férfi odaadását, aki mindezt értékeli.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-05)

Ma igencsak nagy jóindulatra számíthat egy kollégájától, felettesétõl, vagy barátjától, aki egy lovagias gesztus által, nagyon sokat lendíthet most a szekerén! Bár tény, hogy magától is képes szinte bármivel megbirkózni, de azért valljuk be, kedves Skorpió, minden nagy hajósnak jól jön néha egy kis hátszél! Fogadja ezt el és egyszerûen csak élvezze a helyzetet.

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: