1/6 Ikrek és Nyilas

Ha ez a két csillagjegy egymásra talál, egy igazán vibráló, unalomtól mentes kapcsolat veszi kezdetét!

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-04)

Ma mindenképpen igyekezzen kerülni a konfliktushelyzeteket, kedves Nyilas, különösen, ha azok családi, vagy szûkebb baráti körben mutatkoznak, különben könnyen belekerülhet egy olyan szituációba, melybõl végül önt hozzák ki majd hibásnak, s bármennyire is alaptalan ez a felvetés, mégis nagyon kellemetlen pillanatokat, de akár egy hosszabban tartó mosolyszünetet is okozhat. Ne kockáztasson!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Mindketten tele vannak optimizmussal, kíváncsisággal, és lelkesen belevetik magukat a kalandokba, ezért szinte állandóan van tervben náluk egy utazás, egy közös program, egy újabb terv.

Nagyon alkalmazkodókészek, ezért sosincs vita arról, hogy az egyik fél elnyomná a másikat, ráadásul megadják egymásnak a kellő szabadságot is. Így jut idejük saját, különálló életükre és barátaikra is. Ritka, hogy két ember között ennyire meglegyen a szikra!

2/6 Bika és Rák

Két érzelmes csillagjegyről van szó, akiknek kapcsolatát az egyetértés jellemzi. Ők szinte mindig egy hullámhosszon perdülnek, hasonló az érdeklődési körük, és ennek köszönhetően tökéletesen ki tudják elégíteni a másik igényeit, vágyait.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-04)

A mai napon a Bika számára az anyagiak terén, a mások irányából tapasztalható, túlzott lazaság okozhat fejtörést. Talán valaki nem hajlandó rendezni a tartozását felé, esetleg egyes közeli hozzátartozók felelõtlensége miatt kerül szorult, vagy épp kellemetlen financiális szituációba. Ha átmenetileg segítõ kezet is nyújt, késõbb mindenképpen nyújtsa be a számlát, különben, még a végén rendszeressé válhat az ilyesmi!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A mélyen szántó, őszinte beszélgetések rendkívül gyakoriak, ezért a kettejük közötti kapocs sokkal erőteljesebb, mint bármelyik másik csillagjeggyel.

Pont ugyanannyira vágynak a szociális eseményekre és az otthon töltött, pihenős hétvégékre, ezért az ő kis világukat akár a nyugalom szigetének is lehet nevezni.

3/6 Kos és Oroszlán

Két tűzjegyről van szó, úgyhogy ez már önmagában elég szenvedélyes kapcsolatra enged következtetni.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-04)

A mai nap, sok minden múlhat azon, hogyan kommunikál le valamit, különösen, ha munkáról, szakmai vitáról, vagy üzletrõl van szó. Bármirõl is legyen szó, a legfontosabb, hogy ragaszkodjon határozottan a véleményéhez, de ugyanakkor, ne legyen túl rámenõs sem, viszont talán a legfontosabb a következetességének megtartása. Ha megfelelõen jár el, ma nagy eredményeket tehet le az asztalra!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Noha mindketten elég erőteljes személyiséggel rendelkeznek, hasonló érdeklődési körük, magabiztosságuk és szociális hajlamuk miatt tökéletes párost alkotnak.

A hálószobában nagyon összepasszolnak, a sz.xuális életük szinte mindig izgalmas, azonban ez a fajta vibrálás életük többi területére is nagyon igaz. Ugyanakkor emiatt a veszekedéseik is rendkívül intenzívek, az ajtócsapkodás szinte minden vitájukat jellemzi, de a nap végén a szeretetük olyannyira erős, hogy mindig mindent meg tudnak oldani. Egy ilyen kapcsolatban nem lehet unatkozni!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: