4/6 Ikrek és Mérleg

Noha elsőre különös párosításnak tűnhet, a két jegy között olyan különleges kapcsolat alakul ki, hogy az mindent képes felülmúlni.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

Bármivel is szembesüljön ma, kedves Mérleg, álljon ki határozottan a véleménye mellett, ahogy mindig is, csakis így képviselheti most eredményesen álláspontját. Mindazonáltal, emlékezzen rá, hogy csakis akkor maradhat ilyen, ha szíve legmélyéig hiszi, hogy a jó oldalon áll, így, ha csak egy pillanatra is kételkedik ebben, legyen az elsõ, aki ezt beismeri, s cselekedjen lelkiismeret szerint!

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Mindketten nagyon szociális, karizmatikus egyének, akik percek alatt bárkit le tudnak nyűgözni, ezért már az első randin fülig egymásba tudnak szeretni.

Hétfői Horoszkóp 2022-06-20

Amiben fontos, hogy egyetértsenek, abban szerencsére egy húron pendülnek, minden más téren pedig tökéletesen kiegészítik egymást. Épp annyi szabadságot adnak egymásnak, amennyire szükségük van, így sosem tudnak ráunni a másik társaságára, ezért nem csoda, hogy általában egy ilyen párosításnak házasság a vége!

5/6 Vízöntő és Nyilas

Mindkét csillagjegynek nagyon fontos az, hogy megőrizhessék szabadságukat, és ne kelljen feladniuk önmagukat egy kapcsolat kedvéért. Szerencsére erre semmi szükség, mert ez a két jegy hasonló nézetekkel bír!

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

Ma kissé elfogult lehet, önmagával, vagy egy szerettével, esetleg barátjával szemben, s ezért nem láthat tisztán, ami ma sok feszültség forrása lehet, ha az önt jellemzõ, szokásos vehemenciával köti az ebet a karóhoz. Próbáljon meg objektív maradni, kedves Vízöntõ, de legalábbis nem túlzásokba esni, ha konfrontációra kerül a sor, legyen bárki is az ellenlábasa.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Mindketten nagyon kíváncsi alkatok, akik szeretnek kísérletezni, ezért annyi biztos, hogy a s.xuális életükben egy percig sem unatkoznak.

Szeretik a kalandokat, ezért nem ritka, hogy spontán utazásokra indulnak, és szinte semmit sem terveznek meg előre. Mindeközben pedig mindig megadják egymásnak a tiszteletet, ezért a kapcsolatukban nagyon ritkák a komoly veszekedések. Ha ilyenre mégis sor kerül, azt mindig nyugodt hangnemben beszélik meg.

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2024-04-09

6/6 Halak és Skorpió

A vízjegyek híresek arról, hogy rendkívül érzelmesek, a Halak és a Skorpió kapcsolatában pedig tény és való, hogy ez áll a középpontban.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

Ma nagy eséllyel keveredhet bele valami nagyon jóba, kedves Halak, talán egy nagy beszélgetésbe valakivel, mely még sokáig szép emlékként él majd emlékezetében. Használjon ki minden lehetõséget, hogy minél tovább elnyújthassa a pillanatot, hiszen ritka az ilyesfajta csoda az ember életében, amiben ma része lesz!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Azonban szó sincs állandó sírásról és drámai vitákról: amikor ez a két jegy összekapcsolódik, olyan erős kötelék alakul ki közöttük, mint amilyet általában csak a romantikus filmekben látunk. Kíváncsiságuk szinte csillapíthatatlan, folyton többet és többet akarnak megtudni egymásról, hogy ki min ment keresztül életében, és mi jár épp a fejében. A szenvedély náluk az erős érzelmek hatására alakul ki, és ezt a tüzet szinte lehetetlen eloltani!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: