Akadnak olyan állatövi jegyek, akik egyszerűen nem tudnak haragudni, és utálnak ok nélkül harcolni. Ezek azok a zodiákusok, akik inkább csak élvezik az életet és szórakoznak a barátaikkal, szeretteikkel ahelyett, hogy múltbeli sérelmeken aggódnának. A másik oldalon viszont azok állnak, akik nem érik be ennyivel: vannak, akik túlontúl érzékenyek és ezért képtelenek a megbocsátásra, másokat pedig az motivál, hogy a megfelelő helyen és időben bosszút állhassanak. Te vajon melyik oldalon állsz csillagjegyed alapján?

Kos

A Kosok ugyan könnyen megharagszanak azokra, akik valamivel felbosszantják őket, mérgük nem tart túl sokáig.  Egyik nap veszekednek, a másik nap viszont el akarnak mondani valami fontosat és úgy tesznek, mintha mi sem történt volna, mintha a vita teljesen semmisé vált volna az elmúlt órákban. Ha Kos jegyű vagy, számodra ezek a hullámvölgyek természetes részei a barátságoknak, kapcsolatoknak, nem foglalkozol velük komolyabban. Csak egy kis időre bosszantod fel magadat, majd miután lehiggadsz, részedről mehet tovább minden a megszokott medrében.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-04)

A Kos jegy szülötte a mai napon, rendkívül kiegyensúlyozott és boldog lehet, ugyanis csupa jó hírbõl állhat ki a napja, így szinte semmi sem lesz képes letörni a jókedvét. Ennek tükrében, érdemes ma egy közös családi programot, vagy éppen egy romantikus vacsorát szervezni, melyek alkalmával, azokkal oszthatja meg boldogságát, akiket a legjobban szeret!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Bika

A Bikák nagyon makacsak és mindenről szilárd elképzelésük van, ezért aztán nem jellemző rájuk, hogy egykönnyen megbocsátanának. Sőt, talán mondhatjuk, hogy a leginkább haragtartóbb jegyek közé tartoznak azok az emberek, akik Bika zodiákussal rendelkeznek. Ennek oka nem csupán az, hogy a Bikáknak nincs túl könnyű természetük, hanem az is, hogy képtelenek elismerni a tévedéseiket. Amikor úgy gondolják, hogy igazuk van, megmakacsolják magukat és nem képesek azonosulni a vitapartnerükkel – így pedig sem beszélgetni, sem bocsánatot kérni, de még megbocsátani sem lehet.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-04)

A mai napon a Bika számára az anyagiak terén, a mások irányából tapasztalható, túlzott lazaság okozhat fejtörést. Talán valaki nem hajlandó rendezni a tartozását felé, esetleg egyes közeli hozzátartozók felelõtlensége miatt kerül szorult, vagy épp kellemetlen financiális szituációba. Ha átmenetileg segítõ kezet is nyújt, késõbb mindenképpen nyújtsa be a számlát, különben, még a végén rendszeressé válhat az ilyesmi!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ikrek

Az Ikrek nem ásnak túlságosan a dolgok mélyére, emiatt pedig nem is igazán tudnak haragot táplálni mások iránt. Ők inkább konfliktuskerülők, és ha valami zavar egy Ikrek jegyű embert, akkor az illető inkább kivonja magát az adott szituációból, vagy nemes egyszerűséggel felszívódik, de nem marad ott idegeskedni. Ami a haragot illeti, az Ikrek többnyire csak szórakozni akarnak a barátaikkal, és nem gondolják úgy, hogy a harag bármit is megold. Pontosan ezért van az, hogy gyorsan megbocsátanak és felejtenek, nem foglalkoznak a sérelmekkel.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-04)

Itt lehet az ideje annak, kedves Ikrek, hogy végre kicsit rendezze az anyagiakat, melyek kézben tartás igencsak ellenõrizetlenné válhatott az utóbbi idõben, jórészt bokros elfoglaltságai miatt. Kifejezetten kedvez ez a nap a felelõs pénzügyi döntések meghozatalának, különösen, ha megtakarításról, vagy hosszútávú befektetési lehetõségekrõl van szó!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Rák

A Rák az egyik legérzelmesebb állatövi jegy, ezért gyakran megesik, hogy ezek az emberek az érzelmeiket követik, nem képesek racionálisan látni a dolgokat. Sok Rák hagyja, hogy az érzelmei háttérbe szorítsák az észérveket, márpedig ilyenkor nem tudnak logikusan gondolkozni. Amikor megharagszanak, akkor bezárkóznak, elvonulnak és csak akkor hajlandóak megnyílni, ha komoly kedvesség-ostrom veszi őket körbe. Nem éreznek ugyanakkor bosszúvágyat, ők inkább az érzelmi zsarolásban hisznek, és bűntudatot keltenek másokban, színpadiasan eljátsszák, mennyire sértettek. Határozottan meg akarnak bocsátani, ha bocsánatot kérnek tőlük, de ha ez nem következik be, akkor évekre megharagudhatnak.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-04)

A Rák jegy szülötte számára, ma az egészsége kerülhet elõtérbe. Talán itt a legfõbb ideje, hogy komolyabban vegyen egy elhúzódó, apróbb kellemetlenségekkel járó problémát, s végre a végére járjon a bajnak, s egy esetleges életmódváltásnak is szükségét érezheti. Lépjen a tettek mezejére, kedves Rák, amíg nem késõ!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: