Nyilas

A Nyilasok nem igazán haragtartóak, aminek az az oka, hogy meglehetősen szertelenek és szórakozottak. A komolyabb sérelmeiket is inkább félreteszik, elfelejtik, nem jellemző rájuk, hogy hónapok, évek múltán is ugyanazokkal a problémákkal hozakodnának elő. Nem akarják, hogy negatívumok lengjék körül a mindennapjaikat, márpedig ehhez az kell, hogy ne éljenek a múltban. Persze, a komoly bántások, sérelmek fölött ők sem tudnak szó nélkül szemet hunyni, de a kisebb problémákat illetően a gyors felejtésre esküsznek.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

Ma a föld felett járhat két centivel, kedves Nyilas, vagy csak egyszerûen szórakozott, minden esetre, könnyen megeshet, hogy egyszerûen, képtelen a kötelezõkre koncentrálni, s ez okozhat még némi galibát. Mindazonáltal, örüljön, hogy ily élénk fantáziája, hisz ennek köszönheti rendkívüli kreativitását, s maradjon is meg mindig ilyennek, mondjon bárki, bármit is!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Bak

A Bakok nagyon haragtartóak, és különösen akkor válnak elviselhetetlenné, ha a céljaik elérésben akadályozták őket. Úgy vannak beállítva, hogy a lehető legrövidebb úton sikeressé váljanak, a karrierjükben és a családi életükben egyaránt. Törtetően haladnak előre, és ebbe bizony nem fér bele sem a felejtés, sem a megbocsátás. Ennek a hozzáállásnak köszönhető, hogy sok Bak nagyon ridegnek és távolságtartónak tűnik, és bár ők is vágynak a gyengédségre, sokszor jobban féltik magukat annál, hogy megnyíljanak. A Bakok azonban úgy vélik, az élet túl rövid ahhoz, hogy mások diktálják sorsunk alakulását – aki egyszer eljátszotta a bizalmat, az örökre búcsút vehet a Bak ismerősétől.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

Megeshet, hogy ma kissé nehezen jön ki az önt körülvevõ emberekkel, de különösen az idegenekkel, akikre egyszerûen, képtelen ráhangolódni. Ha úgy érzi, nem bírja tovább, s teheti, mielõbb vonuljon el a világtól egy kicsit, ha viszont erre mégsem nyílna lehetõsége, úgy tartson ki, ameddig okvetlen szükséges, de utána azonnal váltson valami olyan elfoglaltságra, amit szeret, hogy ez által, újra egyensúlyba kerülhessen önmagával.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Pénteki Horoszkóp - Túl magasra tette a lécet, ezért a környezetében lévők csak ...

Vízöntő

A Vízöntők jólelkűsége messze földön híres. Ugyan sokszor igazi különcök tartoznak közéjük, gyakran jobban szeretik a családtagjaikat, barátaikat, mint saját magukat. Sokáig őrizgetik a haragot, a sérelmeiket sem felejtik el sosem, de mindig háttérbe szorítják az érzéseiket, ha szükség van rájuk. A hétköznapok során egyébként utálják a haragot, mégis rengeteget idegeskednek – általában azon, hogy nem tudnak segíteni, vagy éppen balul sültek el a dolgaik. Persze tudják, mikor kell egy kapcsolatot, ismerőst végleg elengedni, de időnként túlmisztifikálják a kötelezettségeiket, és inkább még egyet nyelnek.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

Ma kissé elfogult lehet, önmagával, vagy egy szerettével, esetleg barátjával szemben, s ezért nem láthat tisztán, ami ma sok feszültség forrása lehet, ha az önt jellemzõ, szokásos vehemenciával köti az ebet a karóhoz. Próbáljon meg objektív maradni, kedves Vízöntõ, de legalábbis nem túlzásokba esni, ha konfrontációra kerül a sor, legyen bárki is az ellenlábasa.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Halak

A Halak gyűlölik, amikor sérülnek az érzelmeik, de ahelyett, hogy elnézést kérnének, addig tartogatják a haragot, amíg sikerül egyedül túllendülniük rajta – legalábbis, amennyire ez lehetséges. Ha valóban feldühítesz egy Halak jegyű embert, akkor biztos lehetsz benne, hogy jó ideig nem akar majd beszélni veled, főleg nem szeretne megbocsátani. Szerencsére azonban ez az időszak elmúlik és a Halak többnyire maguktól térnek vissza, ugyanis az érzéseik sérüléseinél csak azt utálják jobban, ha valakit el kell veszíteniük. Még a legnehezebb élethelyzetekben is megpróbálnak megbocsátani és felejteni, de csak akkor, ha tudják, hogy mindketten dolgoztok a kapcsolatotokon.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

Ma nagy eséllyel keveredhet bele valami nagyon jóba, kedves Halak, talán egy nagy beszélgetésbe valakivel, mely még sokáig szép emlékként él majd emlékezetében. Használjon ki minden lehetõséget, hogy minél tovább elnyújthassa a pillanatot, hiszen ritka az ilyesfajta csoda az ember életében, amiben ma része lesz!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: