9. Bika

Ha Bika a szíved választottja, határozottan jól döntöttél. Ő ugyanis, ha teljes szívével szeret valakit, akkor mindent megtesz érte. Stabil hátteret biztosít, megbízható partner a kapcsolatban, s a csillagjegyek között ő az egyik leghűségesebb típus. A negatívuma közé tartozik, hogy túl lassú és unalmas lehet. Épp ezért, ha kalandokra, izgalmakra vágysz, nem a Bika a hozzád való partner.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

Igen valószínû, hogy a mai napon bizony, keményen meg kell majd küzdenie mindenért, s az is lehet, hogy mindeközben ráadásul, nem sok segítségre számíthat, kedves Bika, ugyanakkor viszont, ha kitart, biztosan nem lehet majd oka panaszra, ugyanis, legalább csakis egyedül arathatja le az összes babért!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

10. Mérleg

A Mérleg mindent elkövet, hogy boldoggá tegyen, hiszen őt pontosan ugyanez tesz boldoggá. Számára párja élvez mindenben elsőbbséget, még ha ez azzal is jár, hogy bizonyos dolgokon változtatnia kell. Nagyon könnyű őt szeretni, mert vidám, kedves és nagyon romantikus csillagjegy, aki azt várja el csupán a párjától, hogy hozzá hasonlóan a szíve csücske legyen.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

A mai napon, sor kerülhet egy társasági eseményre, melyen nem csak, hogy szívesen vesz részt, hanem minden bizonnyal jól is fogja érezni majd magát. Amennyiben megismerkedne egy olyas valakivel, akinek hitelt érdemlõek a szavai, figyelmesen hallgassa végig, s ossza meg vele a saját véleményét is, ezzel talán útjára is indítva a jövõbeni, gyümölcsözõ kapcsolatot. Jó szórakozást, kedves Mérleg!

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

11. Halak

Egészen kivételesnek számít, ha a szerelmed Halak. Nagyon érzelmes típus, s bármit csinál, az összhangban van a szellemiségével, az érzelmeivel, az életerejével. Minden porcikájával szeret téged, s ugyanezt várja persze tőled is. Nem képes csupán félig-meddig szeretni, az ő mottója a „mindent vagy semmit”. Nagyon hálás típus, így amit tőled kap, azt biztosan duplán kapod vissza.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

Ma mindenképpen legyen nagyon körültekintõ a kényes helyzetekben, kedves Halak, de legalábbis, mindenképpen csak annyira folyjék bele egy ilyen szituációba, amennyire a helyzet okvetlenül megköveteli, különben inkább maradjon ki belõle!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

12. Rák

A Rák türelmes, megbocsátó és kedves típus, aki a szerelemre született. Bármit is csinál az életben, az a párja iránti szerelmet, a tőle kapott szeretetet tükrözi. A leggondoskodóbb a csillagjegyek között: örömmel vigyáz rád, törődik veled, s cserébe csupán szeretetet kér. Nem mérlegeli a kedvező és kedvezőtlen tulajdonságaidat, nem rója fel folyton a hibáidat, olyannak szeret, amilyen vagy.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

A mai napon, nagy eséllyel ismerkedhet meg egy olyas valakivel, kedves Rák, akivel nem csak érdeklõdésük mutatkozik közösnek, hanem hamar sikerül is egy hullámhosszra kerülniük az élet szinte minden fontos területén. Ugorjon fejest bátran ebbe az újdonsült kapcsolatba, s ne bízza a sorsra az újbóli találkozás lehetõségét. Ki tudja, még mi sülhet ki ebbõl!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: