Vajon te mennyire érted a vicceket? Mennyire találnak humorosnak, szórakoztatónak a többiek? A horoszkóp mindenkit leleplez. Ki a leghumorosabb, s ki az, aki egyáltalán nem vicces?

Valójában minden csillagjegy másként humoros. Másféle vicceken nevet, és különböző dolgokról gondolja, hogy humoros. Vannak, akiknek folyton a viccen jár az eszük, mások gyakran faarccal szemlélik a poénokat. És vannak, akiket szíven üthet egy-egy vicces megjegyzés. Épp ezért jó, ha tudod, kinek milyen a humora. A horoszkópból kiderülnek a részletek.

Egy dolog, ami az egész évedet elrontja: erre vigyázz idén a csillagjegyed alapján

A Kos szeret viccelődni

A Kos az egyik legszórakoztatóbb csillagjegy valamennyi közül. Ő minden viccre, poénra nyitott, s ha kell, saját magát is kifigurázza. Kétségtelenül nagyon szellemesen teszi. Aztán meg örömmel fogadja, ha a többiek jókat mulatnak a viccein.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-19)

Egy ismerõs illat, vagy egy hangulatos életkép régi emlékeket idézhet elõ önben, kedves Kos. Gondolatai egész nap elkalandozhatnak ezen a régi pillanaton, olyannyira, hogy egyenesen nehezére esik vissza-vissza térni a valóságba. A legjobb, amit tehet, hogy gyorsan elintézi kötelezõ tennivalóit, majd elõkeres néhány régi fotót és beletemetkezik képzeletébe.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A Bika finoman viccelődik

A Bika mindenkivel jó szándékúan viccel. Sosem tenne illetlen és bántó megjegyzéseket, a trágár vicceket egyáltalán nem kedveli. Finom stílusához a finom poénok illenek. Viszont nagyokat nevet mások viccein, sokszor a sajátjain is hosszasan kuncog. 

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-19)

Kétségtelen, hogy a mai nap az érzelmekrõl fog szólni, kedves Bika, így, bármirõl is legyen szó, a végére mindig azok lesznek dominálóak. Tökéletes alkalom ez arra, hogy minél több idõt töltsön szeretteivel, barátaival, szerelmével, akikkel most sokat mélyíthetnek kapcsolatukon, sõt, az is megeshet, hogy egy egészen új szintre lesznek képesek emelni azt!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Az Ikrek kifejezetten szórakoztató

Az Ikrek mellett egyetlen perc sem unalmas. Nagyon kommunikatív, vicces és szórakoztató típus. Ő is gyakran kifigurázza magát, az esetlenségét nagyon humorosan adja elő. Persze a szarkasztikus megjegyzésekből is kijut tőle, amikor épp ilyen a hangulata.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-19)

A mai napon, hajlamos lehet kihúzni magát a kötelezõk alól, vagy legalábbis a munkának a könnyebbik végét megfogni. Ez néha mindenkinél természetes, kedves Ikrek, ugyanakkor azért igyekezzen ne túlzásba vinni az efféle lazaságot, még, ha csábítóak is a körülmények, mert vannak, akik számítanak önre, s megérdemlik, hogy értük mégiscsak oda tegye magát!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: