A Rák szereti a viccet, de…

A Rák a saját módján szereti a viccelődést. Érzékenységéből adódóan előfordul, hogy megsértődik egy-egy őt ért poénon. Azt végképp nem szereti, ha a családján, a szülein viccelődik valaki. Amikor igazán jó kedvében van, imád hangosan nevetni, és nagyon ütősek a megjegyzései.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Gyakran nem szerencsés keverni a barátságot a pénzügyekkel, ma mégis ez a helyzet állhat fenn, ugyanis valaki most anyagi segítségért fordulhat önhöz. Akár tud adni neki, akár nem, ne csak a pénzre koncentrálódjon támogatása, hanem a hosszútávú, stratégiai megoldások irányába is.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Az Oroszlán humora egyedi

Az Oroszlán imádja a figyelmet. S minél nagyobb társaság előtt szerepelhet, annál sziporkázóbb a humora. A viccei sajátosak, s nem is mindenki érti, ezért előfordulhat, hogy megbánt vele másokat. De ő az, aki a királyt is kifigurázhatja… 

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Ma szembesülhet néhány olyan igazsággal, melyek, bár örül, hogy felszínre kerültek, mégis fájdalmat okozhatnak önnek. Ne kövesse el a hibát, hogy hibáztatással, vagy arroganciával jutalmazza a kivételes õszinteséget, hiszen ez nem a vég, hanem éppen ellenkezõleg. Egy tiszta lap, egy új kezdet hírnöke lehet!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A Szűz ritkán viccel

A Szűzről sokan azt gondolják, hogy rémesen unalmas típus. Pedig nagyon is különleges és intelligens a humora. De az is igaz, hogy neki időre van szüksége, mire elengedi magát egy társaságban. Inkább a hozzá igazán közelállókkal viccelődik csak, amúgy ritkán szólal meg.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Ma egy izgalmas, új kihívás jöhet szembe, ami igencsak felvillanyozhatja! Ennek megfelelõen, mivel jókedvvel és elhivatottsággal csinálja majd, amit csinál, egy igen élvezetes formáját élheti meg a tapasztalatszerzésnek. Talán érdemes lenne ezt a módszert más területeken is alkalmazni, kedves Szûz!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A Mérleg viccesebb, mint sokan gondolják róla

A Mérleg kifejezetten vicces csillagjegy, pedig először nem sokan gondolják ezt róla. Ugyan nem igazán értékeli, amikor őt érik a humoros megjegyzések, de amikor igazán jó a hangulata, ezeken a poénokon is szívből nevet. A szerelem, a párkapcsolat ugyanakkor sokkal fontosabb neki, mintsem a viccelődés tárgyává tegye.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Ma különösen kifinomultan mûködhet szépérzéke, ami remek alapot biztosít arra, hogy egy kicsit szebbé, jobbá, vagy éppen extravagánsabbá tegye külsejét, vagy környezetét. Térüljön-forduljon, kedves Mérleg, s tegyen csodát azzal, amihez ma hozzáér!

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: