Oroszlán

Oroszlán jegyűként július 13-tól kezdve a barátságaid és a szerelmi életed virágzásnak indulnak. Amikor július 22-én a Nap a csillagjegyedbe lép, eljön a te időd. Királynőnek érzed majd magad, aminél valójában semmire sem vágysz jobban. Olyan erőt tapasztalhatsz testileg és lelkileg egyaránt, mint eddig még soha.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-06)

Fontos lenne, kedves Oroszlán, hogy a mai napon, minél több idõt szenteljen a saját maga dolgainak rendezésére, elvégzésére. Tegye félre egy kicsit az önzetlen, s nagylelkû énjét és koncentráljon csakis arra, ami önnek igazán fontos, legyen szó családról, vagy éppen egy fontos munkáról egyaránt!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Mérleg

Mérleg jegyűként július 22-től indulóan felpezseg a társasági életed. Rengetegen lesznek a közeledben, sok új embert ismerhetsz meg. Élvezd ezeket a pillanatokat, és ne görcsölj azon, mi lesz holnap. Élvezd most felhőtlenül a nyár adta örömöket, bulizz minél többet, kapcsolj ki. Ez a nyár pontosan erről szól.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-06)

Megeshet, hogy a környezetében élõk ma egy kissé tapintatlanok, érzéketlenek önnel és a világ dolgaival szemben, s ez meglehetõsen bosszanthatja öt, jogosan, kedves Mérleg, azonban mégse ítélkezzen túl szigorúan felettük, hiszen, valljuk be, önnek is van néha rossz napja, amikor bizony hasonlóan kellemetlen társaság tud lenni, de ez természetes. Ha úgy érzi, már ne bírja, becsmérlés helyett, inkább vonuljon el.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2022-09-17

Halak

Halak jegyűként önmagadhoz képest rengeteg bulira számíthatsz a következő hetekben. Teli leszel életörömmel, és ezt sugárzod is magadból. Az egészségedre figyelj oda mindenképpen, és akkor egész nyáron nem lesz vele gondod.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-06)

A mai nap nagy eséllyel vehet részt egy eseményen, összejövetelen, amire talán már régóta, de legalábbis az utóbbi napokban, biztosan várt. Szánjon elég idõt arra, hogy kényelmesen elkészülõdhessen a nagy találkozásra, s kényeztesse közben magát, kiélvezve az édes várakozás minden egyes pillanatát!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: