A Nyilas titkos vágya: valódi társra találni

A Nyilas kalandvágyó természetét nem könnyű megzabolázni. Szeret flörtölni, tele van optimizmussal, élvezi az életet, s ezt várja társától is. Jóllehet nem könnyen köti le magát, ha egyszer igazán szerelmes lesz, hihetetlenül hűséges és lenyűgöző partner válik belőle. De még ilyenkor is titkon arra vágyik, hogy párja vele tartson mindenhova, de közben adja meg neki az önállóságot, a teljes szabadságot is. Vele tényleg madarat lehet röptetni, ha rátalál az ilyen társra.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

Ön gyakran segít az embereknek, ha úgy látja, szükségük van egy kis támogatásra. Ez igazán szép gesztus, kedves Nyilas, azonban ha nem vigyáz, sokan kihasználhatják segítõ szándékát és energiáját bizony rájuk és nem saját életére fogja elpazarolni. Legyen ma szemfüles és csak azoknak segítsen, akiktõl néha-néha viszonzásra is talál.

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A Bak titkos vágya: tanácsot, segítséget kérjen tőle a párja

A gyakorlatias, néha rideg és pesszimista Bak valójában nagyon is szorgalmas és kedves típus, nála a siker a mérce az élet minden területén. Amikor fülig szerelmes lesz, hűségére, támogatására nem lehet panasz. Igaz, nem az a kifejezetten érzelgős típus, ám ez korántsem jelenti, hogy ne tenne meg mindent a párkapcsolatban. Legbelül ugyanakkor őt is feszíti a vágy, hogy megerősítést kapjon a szerelmétől: társa nemcsak a támogatását értékeli, hanem a segítségét, az okos és praktikus tanácsait is. Na persze ő sem mondaná ki ezt a párjának.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

Egy nagy utazás elõtt állhat kedves Bak, melyet már régóta várt. Bár sok mindent hátra kellhet hagynia, ami fontos önnek, mégis hosszú távon ez a döntése igazán jó befektetésnek fog bizonyulni. Küzdje le honvágyát és vágjon bele bátran az ön elõtt álló nagy kalandba.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A Vízöntő titkos vágya: szabadság

A Vízöntő nem szereti a hagyományos dolgokat, merész és logikus gondolkodású, a társadalmi kérdések érdeklik, s arra törekszik, hogy jobbá tegye a világot. Mindez annyira leköti, hogy a párkapcsolat néha inkább csak teher a számára. Ha mégis elrabolják a szívét, mindent megtesz, hogy a mindennapokat összeegyeztesse a szerelemmel. Mindenki másnál nagyobb a függetlenségi vágya, ezért óriási szabadságra, személyes térre van szüksége. Ő sem beszél a valódi vágyáról, de a párkapcsolatban csak akkor marad, ha nyitva áll előtt ajtó és ablak.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

Minden oka megvan, kedves Vízöntõ, hogy örüljön sikereinek, azonban ön mégis úgy dönthet, hogy nekileselkedik az új kihívásoknak, ahelyett, hogy sokáig ücsörögne babérjain. Lehet, hogy elõre nem látja, vállalkozása gyümölcsözõ lesz-e, de azt viszont mindenkinél jobban tudja, hogy befektetés nélkül gyõzelem sincs.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A Halak titkos vágya: párja szemet huny a rossz szokások fölött

A Halak reménytelenül romantikus, érzékeny, önzetlen, és tele van optimizmussal. Mindennél jobban vágyik a számára tökéletes társra, akivel leélheti az életét. Még az igazán jól működő kapcsolatában is mindig ott motoszkál benne a kétség, hogy talán nem is elég jó a párjának. Tisztában van vele, hogy sokan kihasználják önzetlenségét, segítőkészségét, visszaélnek a jóságával, ám mindig reméli, hogy tényleg azzal a társsal hozta össze a sorsa, aki feltételek nélkül és a végletekig szereti őt.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

Talán mostanában úgy érezheti, hogy nincs elég szabadideje, kedves Halak. Az elkövetkezendõ néhány napban lesz lehetõsége megtalálni annak a módját, hogyan is tudna magának több szabadságot adni, s több idõt tölteni az ön számára fontos dolgokkal.

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Forrás:

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: