#MÉRLEG

Nagyon szociális és emberközpontú vagy, így sok mindenkivel tartod a kapcsolatot, akik gyakran a titkaikba is beavatnak téged. A probléma csak ott kezdődik, hogy nem igazán tudsz titkot tartani, így amikor azt mondod nekik, hogy "Ez köztünk marad!", borítékolható, hogy nem így lesz.

#SKORPIÓ

Eléggé lobbanékony természet vagy, így gyakran előfordul, hogy amikor valakivel vitázol vagy megbántanak, akkor olyasmit is kiejtesz a szádon, amit később megbánsz. Ilyen esetben, ha például azt találod mondani, hogy soha nem fogsz megbocsátani vagy esküdözöl, hogy meg fogod bosszulni a dolgot, akkor biztos, hogy egyszerű hazugságról van szó.

Hétfői Horoszkóp 2024-04-15

#NYILAS

Te vagy a halogatás megtestesítője! Ezzel nincs is semmi baj, hiszen nyomás alatt jobban teljesítesz. A gond csak ott kezdődik, ha elkezdesz magadnak és másoknak is kamu sztorikat gyártani arról, hogy mikor leszel kész vagy hogy haladsz.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

Ön gyakran segít az embereknek, ha úgy látja, szükségük van egy kis támogatásra. Ez igazán szép gesztus, kedves Nyilas, azonban ha nem vigyáz, sokan kihasználhatják segítõ szándékát és energiáját bizony rájuk és nem saját életére fogja elpazarolni. Legyen ma szemfüles és csak azoknak segítsen, akiktõl néha-néha viszonzásra is talál.

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: