A féltékenység az egyik leggyakoribb kapcsolatgyilkos, és sajnos a nők nagyon nagy százaléka küzd a problémával. Sokszor semmilyen valóságalapja nincs a dolognak, csupán az önbizalomhiány hívja elő a kóros képzelgést.

Kos

Ez az igazán magabiztos csillagjegy soha nem küzd féltékenységi problémákkal. Nem bizonytalanodik el az életét illetően, mindig nagyon jól tudja, hogy mit akar. Annál pedig elfoglaltabb, hogy azon problémázzon, vajon megcsalja a párja vagy sem. Ő szívesen jár társaságba akár a párja nélkül is, remekül elvan, mindig jól szórakozik.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-04)

A Kos jegy szülötte a mai napon, rendkívül kiegyensúlyozott és boldog lehet, ugyanis csupa jó hírbõl állhat ki a napja, így szinte semmi sem lesz képes letörni a jókedvét. Ennek tükrében, érdemes ma egy közös családi programot, vagy éppen egy romantikus vacsorát szervezni, melyek alkalmával, azokkal oszthatja meg boldogságát, akiket a legjobban szeret!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Nyilas

Nagyon független csillagjegy, szabadelvű, és szabad akaratú. Nem szereti a korlátozásokat, a függést, és a féltékenység is nagyon fel tudja dühíteni. Rosszul viseli a párja féltékenységét, de ős sem féltékenykedik soha. Ha szabadságra vágyik, és ebben korlátozzák, gyorsan kiszáll a kapcsolatból.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-04)

Ma mindenképpen igyekezzen kerülni a konfliktushelyzeteket, kedves Nyilas, különösen, ha azok családi, vagy szûkebb baráti körben mutatkoznak, különben könnyen belekerülhet egy olyan szituációba, melybõl végül önt hozzák ki majd hibásnak, s bármennyire is alaptalan ez a felvetés, mégis nagyon kellemetlen pillanatokat, de akár egy hosszabban tartó mosolyszünetet is okozhat. Ne kockáztasson!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2023-04-05

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: