Ettől a 3 tulajdonságtól irtózik az Oroszlán

  1. folyamatos letargia
  2. önzőség
  3. arrogáns viselkedés

Az Oroszlán ki nem állhatja azokat, akik lelombozzák jókedvét, hiszen odavan a bulikért, s igyekszik minden helyzetben optimista maradni. Ha úgy látja, összetűzésekkel kell nap mint nap szembenéznie, igyekszik mielőbb kilépni a kapcsolatból. Olyan társra van szüksége, aki támogatja a törekvéseiben, s nem olyanra, aki elnyomja azokat.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-04)

A mai nap, sok minden múlhat azon, hogyan kommunikál le valamit, különösen, ha munkáról, szakmai vitáról, vagy üzletrõl van szó. Bármirõl is legyen szó, a legfontosabb, hogy ragaszkodjon határozottan a véleményéhez, de ugyanakkor, ne legyen túl rámenõs sem, viszont talán a legfontosabb a következetességének megtartása. Ha megfelelõen jár el, ma nagy eredményeket tehet le az asztalra!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ettől a 3 tulajdonságtól irtózik a Szűz

  1. nem megfelelő higiénia
  2. rossz szokások
  3. lustaság

A tiszta, rendezett környezet elengedhetetlen a Szűz számára, hiszen csak ilyen körülmények között képes alkotni. Éppen ezért olyan társra vágyik, aki hozzá hasonló preferenciával rendelkezik. Ha a levágott körömdarabokat az éjjeli szekrényen hagyod, netán hangosan és csámcsogva rágózol, jobb, ha nem is próbálkozol nála. Ugyanígy képtelen elviselni a tunyaságot, társra vágyik, nem pedig felnőtt gyerekre.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-04)

Meglehet, hogy ma valakinek a környezetében vigasztalásra, baráti jó tanácsokra lehet szüksége, s való igaz, nincs is önnél megfelelõbb ember, ha ilyesmirõl van szó, hisz erõsége az empátia és a türelem, ugyanakkor, bármennyire is igyekezzen segíteni, kedves Szûz, semmiképpen se lovalja bele magát a problémák megoldásába annyira, hogy az kihasson életére. Ne tegye meg más helyett, amit neki kell(ene) megtennie!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2021-06-25

Ettől a 3 tulajdonságtól irtózik a Mérleg

  1. veszekedő, civakodó természet
  2. helyzet dramatizálása
  3. pesszimizmus

A Mérlegnek nincs ideje, s alapból sem is vágyik semmilyen ellentétre. Ki nem állhatja az olyan embereket, akik folyton a konfliktusokat, a vitákat keresik, de a pesszimizmus, a folyamatos panaszkodás is nagyon lelombozza.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-04)

Ma lehetõséget kaphat, kedves Mérleg, hogy elutazzon valahová, ahová már rég el szeretett volna. Bár maga az utazás nagyon izgalmasnak ígérkezhet, de lehet, hogy felmerülnek olyan, a vártnál nagyobb, költségek, amiket önnek kellene fedeznie és ez kissé lelombozóan hat lelkesedésére. Próbáljon meg egy kis kreativitással lefaragni költségeibõl, s ne mondjon le egy ilyen nagyszerû alkalomról.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ettől a 3 tulajdonságtól irtózik a Skorpió

  1. tisztességtelenség
  2. gerinctelenség
  3. hűtlenség

A Skorpió igen hűséges és megbízható társ, s ezt várja el a társától is. Mérföldekre megérzi, amikor hazudnak neki, s ha kettős játékot próbálsz vele űzni, jobban jársz, ha időben lelépsz. A hűtlenséget például sosem felejti el.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-04)

Bár mindig is élen jár, kedves Skorpió, ha kommunikációról van szó, ám az is kétségtelen, hogy bizony a konfliktuskezelés nem éppen erénye, jórészt önfejûsége és a véleményéhez való, makacs ragaszkodása miatt, ma mégis, éppen ez által tûnhet ki a többiek közül. Az élet önt fogja igazolni, így ma semmiképp se akarjon rugalmas lenni e téren!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: