A Rák attól retteg, hogy nem szeretik

A Rák hajlamos rá, hogy túlzottan is gondoskodóvá váljék. Annyira meg akar felelni és annyira mindent meg szeretne tenni a párjáért, a gyerekeiért, hogy gyakran már túlzásba viszi a figyelmességet. Nagyon érzékeny, könnyen megsértődik apróságoknak tűnő dolgokon is. Már azon is megbántódhat, ha valaki lemondja a megbeszélt találkozót. Magában keresi a hibát, mert azt gondolja, azért nem találkozik vele a barátja, mert már biztosan nem szereti őt. Márpedig a Rák legnagyobb félelme éppen ez, hogy nem lesz többé fontos, nem szeretik őt eléggé. Nagyon ragaszkodó típus, aki érzelmileg is megértésre és támogatásra vágyik. Szeretet és társ nélkül elveszíti önmagát.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-19)

A mai napot érdemes önmaga fejlesztésére, képességei kibontakoztatására, vagy éppen, kreativitása megélésére fordítania, amennyire csak teheti, kedves Rák, annál is inkább, mert hosszútávon is hasznát veheti majd annak, ha most így cselekszik!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Az Ikrek egyik oldala rémesen bizonytalan

Az Ikrek kettős jegy, ezért úgy viselkedik, mint akiben két személyiségtípus lakozik. Hogy melyik nála az erősebb, az az aktuális hangulata szerint változik. Arra vágyik, hogy mindenki szeresse őt, hogy mindenki fontosnak érezze a barátságát. Megfelelési kényszere miatt előfordulhat, hogy az igazságot a saját maga képére formálja, mert azt gondolja, így jobb színben csilloghat mások előtt. Persze, a turpisságra könnyen fény derül, így sokan pontosan tudják róla, egyik oldala olyan, akiben nem lehet megbízni. Az igazság pedig abban rejlik, hogy az Ikrek túlzottan is fél, és bizonytalan megmutatni valódi önmagát, a teljes igazságot.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-19)

A mai napon, hajlamos lehet kihúzni magát a kötelezõk alól, vagy legalábbis a munkának a könnyebbik végét megfogni. Ez néha mindenkinél természetes, kedves Ikrek, ugyanakkor azért igyekezzen ne túlzásba vinni az efféle lazaságot, még, ha csábítóak is a körülmények, mert vannak, akik számítanak önre, s megérdemlik, hogy értük mégiscsak oda tegye magát!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Csütörtöki Horoszkóp 2023-02-23

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: