Június 20-án lépett a Nap a Rák jelébe, amellyel együtt megkezdődött a július 22-ig tartó Rák hava. Már az időszak első hetében is érezhető változások történtek, hiszen újholddal kezdődött, a Vénusz direktbe fordult, és nagyon ritka módon újholddal is végződik majd a Rák hava. Ezeknek a csillagjegyeknek tehát két különleges erejű napot is jeleznek a bolygók. A Mars saját jelében, a Kosban folytatja égi útját, míg a nagy tanító bolygó, a Szaturnusz visszalép a Bakba, és sorsszerű eseményeket hoz vissza. S közben a Merkúr is direktbe fordul a Rák jelében.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-05)

A mai napon, könnyen kicsúszhatnak a kezébõl a dolgok, kedves Bak, ha elnagyolja dolgait, nem fordítva kellõ figyelmet a részletekre. Ezt elkerülendõ, legyen türelmes, mg, ha belül tombolni is lenne kedve, s szánjon rá annyi idõt, amennyit csak kell, hogy alaposan kidolgozza terveit, akkor ugyanis a nap végére, jelentõs sikereket érhet el!

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ha te is e jegyek valamelyikében születtél, vagy az aszcendensed áll az egyikben, a horoszkóp szerint új fejezet kezdődik az életedben. Érdemes élni a vissza nem térő lehetőségekkel.

A húsvéti hétvége horoszkópja: szeretetteljes érzéseket és értékes felismeréseket jeleznek a bolygók

A Rák élete óriásit fordul a Rák havában

Kedves Rák! Nagyon boldog születésnapot, hiszen végre megkezdődött a te hónapod. Azonnal megkaptad a lehetőséget, hogy új életet kezdhess, újíts, változtass, amit csak lehet. S igazán rendkívüli és egyedi módon erre még egyszer lehetőséged nyílik az időszak legvégén. Ki ne hagyd az alkalmat! Bármit szeretnél elérni, megvalósítani, minden esélyt megkapsz hozzá. Kifejezetten örömteli és boldog időszak köszönt rád. A jegyedben járó retrográd Merkúr fontos eseményeket idéz fel a múltból. Ez is egy újabb lehetőség, hogy lezárj mindent, ami többé nem szolgál téged. Bármit és bárkivel könnyedén megbeszélhetsz. Ideje volt, nem igaz?

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-05)

Ma igencsak sok türelemre lehet szüksége, kedves Rák, ha igazán nagy áttörést szeretne elérni egy bizonyos területen, így bármi is történjék, ne siettessen semmit, hanem várja ki mi lesz a vége. A megfelelõ pillanatban tudni fogja, mit kell majd tennie és hogyan, hogy kihozza a legtöbbet a napból!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: