Június 20-án lépett a Nap a Rák jelébe, amellyel együtt megkezdődött a július 22-ig tartó Rák hava. Már az időszak első hetében is érezhető változások történtek, hiszen újholddal kezdődött, a Vénusz direktbe fordult, és nagyon ritka módon újholddal is végződik majd a Rák hava. Ezeknek a csillagjegyeknek tehát két különleges erejű napot is jeleznek a bolygók. A Mars saját jelében, a Kosban folytatja égi útját, míg a nagy tanító bolygó, a Szaturnusz visszalép a Bakba, és sorsszerű eseményeket hoz vissza. S közben a Merkúr is direktbe fordul a Rák jelében.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

Megeshet, hogy ma kissé nehezen jön ki az önt körülvevõ emberekkel, de különösen az idegenekkel, akikre egyszerûen, képtelen ráhangolódni. Ha úgy érzi, nem bírja tovább, s teheti, mielõbb vonuljon el a világtól egy kicsit, ha viszont erre mégsem nyílna lehetõsége, úgy tartson ki, ameddig okvetlen szükséges, de utána azonnal váltson valami olyan elfoglaltságra, amit szeret, hogy ez által, újra egyensúlyba kerülhessen önmagával.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ha te is e jegyek valamelyikében születtél, vagy az aszcendensed áll az egyikben, a horoszkóp szerint új fejezet kezdődik az életedben. Érdemes élni a vissza nem térő lehetőségekkel.

Pénteki Horoszkóp 2022-11-25

A Rák élete óriásit fordul a Rák havában

Kedves Rák! Nagyon boldog születésnapot, hiszen végre megkezdődött a te hónapod. Azonnal megkaptad a lehetőséget, hogy új életet kezdhess, újíts, változtass, amit csak lehet. S igazán rendkívüli és egyedi módon erre még egyszer lehetőséged nyílik az időszak legvégén. Ki ne hagyd az alkalmat! Bármit szeretnél elérni, megvalósítani, minden esélyt megkapsz hozzá. Kifejezetten örömteli és boldog időszak köszönt rád. A jegyedben járó retrográd Merkúr fontos eseményeket idéz fel a múltból. Ez is egy újabb lehetőség, hogy lezárj mindent, ami többé nem szolgál téged. Bármit és bárkivel könnyedén megbeszélhetsz. Ideje volt, nem igaz?

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

A mai nap folyamán, semmiképpen se hagyatkozzon kizárólag az ösztöneire, hanem minden döntését, legalább annyira helyezze logikai alapokra, mint érzelmiekre, mert most csakis akkor arathat gyõzelmet, ha e kettõ, tökéletes harmóniában van!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: