Szűz

Nagyon bonyolult vele az élet, hajlamos arra, hogy mindent túlbonyolítson, percről-percre megszervezi a dolgokat.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

A mai nap igencsak pezseghet ön körül az élet, kedves Szûz, éppen ezért, sok új és érdekes emberrel találkozhat, számos kapu és lehetõség nyílhat majd meg ön elõtt, melyek által bepillantást nyerhet majd olyan területekre is, amelyekre eddig még nem nyílt alkalma. Ha ajánlana valaki egy izgalmas lehetõséget, csakis akkor mondjon rá igent, vagy nemet, ha egészen biztos a dolgában!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ha valami nem úgy alakul, ahogy szeretné, elkezd nyűgölődni, panaszkodni, kibírhatatlan lesz. Állandóan az áldozat szerepébe helyezi magát, és erős túlzásokba képes esni.

Halak

Nagyon érzékeny, nagylelkű, de igen könnyen levonja a konklúziót, és elhamarkodottan cselekszik. Nem bírja vállalni a tetteiért a felelősséget, és, ha rajtakapják, hogy hibázott, akkor borzasztóan tud viselkedni.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

Ma mindenképpen legyen nagyon körültekintõ a kényes helyzetekben, kedves Halak, de legalábbis, mindenképpen csak annyira folyjék bele egy ilyen szituációba, amennyire a helyzet okvetlenül megköveteli, különben inkább maradjon ki belõle!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Megpróbálja a legnagyobb mértékben másokra hárítani a felelősséget, ő csak a körülmények áldozata.

Rák

Áldozattá válik, ha nem úgy alakul valami, ahogy ő elképzelte, és nem tudja irányítása alatt tartani a dolgokat. Ha rosszul alakul valami, akkor nagyon bosszúállóvá válik.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

A mai napon, nagy eséllyel ismerkedhet meg egy olyas valakivel, kedves Rák, akivel nem csak érdeklõdésük mutatkozik közösnek, hanem hamar sikerül is egy hullámhosszra kerülniük az élet szinte minden fontos területén. Ugorjon fejest bátran ebbe az újdonsült kapcsolatba, s ne bízza a sorsra az újbóli találkozás lehetõségét. Ki tudja, még mi sülhet ki ebbõl!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Tele van érzelemmel, panasszal, pátosszal. Ne lepődj meg, ha azon is elsírja magát, ha elfelejtettél kenyeret venni a boltban.

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2020-06-26 - Megismerkedhet ma valakivel, aki már...

 

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: