Ezek a csillagjegyek különösen nehéz sorsfeladatot vállaltak magukra. Arra születtek ugyanis, hogy megváltoztassák, jobbá, élhetőbb hellyé tegyék a világot. A horoszkópból kiderül, kik ők, és milyen feladatot vállaltak magukra a születésük előtt. Vajon te is köztük vagy?

A Kos nem adja fel a céljait

A Kos a legelszántabb, legmotiváltabb csillagjegy. Soha nem adja fel a céljait, soha nem futamodik meg a feladatok elől, a nehézségek, a problémák, a stressz sem tántorítják el attól, hogy megvalósítsa az elképzeléseit. Akadnak, akik narcisztikus csillagjegynek tartják őt, mert nem akarja magát nála gyengébbekkel körbevenni, és hajlamos a személytelen kapcsolatokra is. Lehet benne valami, viselkedésével mégis inkább csak a saját feladatára koncentrál. Az viszont kétségtelen, hogy pontosan tudja, hogyan tegyen különbséget az adott helyzetben, ezért esik meg vele, hogy bizonyos dolgoknak vagy személyeknek csupán másodlagos szerep jut a döntéseiben. A sorsfeladata szerint azért született, hogy jobbá tegye a világot, ezért a legtöbbször nem válogat az eszközökben, őt a célja hajtja előre.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-03)

A mai nap energiával teli ébredhet, így nagy tettek végrehajtására lehet képes, amennyiben nem veszik el a részletekben, s csakis a nagy egészre koncentrál. Használja rendkívüli tervezõ és szervezõ képességét, kedves Kos, s alakítson mindent úgy hogy az a leghatékonyabban mûködjön. Ha mindent jól csinált, este eljöhet az ideje a pezsgõbontásnak!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Önszeretet- Személyiségünk stabil alapja

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: