Az április ugyan bőven tartogat kihívásokat mindenkinek, ám ezek a csillagjegyek a jóból is bőven kivehetik a részüket. A horoszkópból megtudhatod, te vajon közéjük tartozol-e...

Bika

Nagyot fordul veled a világ április közepétől, hiszen jegyedbe lép a Nap, s innentől te leszel a bolygók kegyeltje. Az igaz, hogy még előtte uralkodó bolygód, a Vénusz kilép a jegyedből, de bánatra semmi okod, hiszen innentől kezdve a pénzügyeidben hoz neked szerencsés lehetőségeket. S mivel szokatlanul hosszú ideig jár az Ikrekben, jut időd bőven átgondolni a legfontosabb dolgokat. Persze, figyelj nagyon a pénzedre, gondold át, mire érdemes költened, hogyan használd. Profi vagy benne, menni fog neked. Különleges ajánlatot is kaphatsz áprilisban a munkáddal kapcsolatosan.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

Kedves Bika, ma végre lehet, hogy kipihenheti magát. Egy kisebb baleset következtében elõfordulhat, hogy néhány napig ágyhoz lesz kötve és nyugalomra lesz szüksége, amit kiválóan felhasználhat arra, hogy végre tudjon egy kicsit relaxálni. A lábadozás után azonban olyan kipihent lesz majd, hogy az is elõfordulhat, hogy sokan el sem hiszik, hogy betegeskedett.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Napi Karmahoroszkóp május 26. kedd – Cselekedj ma úgy, ahogy a szíved diktálja!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: