Az áprilisi esők hozzák a májusi virágzást. S ugyan a tavasz második hónapjában számos kihívás elé állítja az élet a csillagjegyeket, a Mars erőt, energiát, motivációt is ad a megoldáshoz. Ezeknek a csillagjegyeknek mindenképpen.

Április 3-án a Vénusz az Ikrek jelébe lép, és szokatlanul hosszú ideig (augusztus 7.) jár itt. Ötödikén a Bak jelében együtt áll a Jupiter és a Plútó, s ismételten csak szokatlan módon, erre még két alkalommal kerül sor idén. Április 19-én a Bikába lép a Nap, s néhány nappal később az újhold támogatja az új célokat.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-27)

Rengeteg új impulzus érheti ma, kedves Bak, ami talán munkájával kapcsolatos. Esetleg egy új feladatkört bíznak önre, vagy megújul a rendszer, amiben eddig dolgozott. A betanulással nem lesznek problémái, de lehet, hogy idõbe telik majd megszoknia a dolgok új menetét.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szombati Horoszkóp 2023-11-18

A következő három csillagjegynek ezek a változások szerencsés eseményeket jeleznek. Mi mindenre számíthatnak áprilisban? Minden részlet kiderül a horoszkópból. Vajon te is köztük vagy? Akkor még fontosabb, hogy felkészülj az előtted álló hetekre. Ha az aszcendensed áll a következő jegyek valamelyikében, te is igazán boldog időszakra számíthatsz.

A Bika örömében elsírja magát áprilisban

Kedves Bika! Nagyot fordul veled a világ április közepétől, hiszen jegyedbe lép a Nap, s innentől te leszel a bolygók kegyeltje. Az igaz, hogy még előtte uralkodó bolygód, a Vénusz kilép a jegyedből, de bánatra semmi okod, hiszen innentől kezdve a pénzügyeidben hoz neked szerencsés lehetőségeket. S mivel szokatlanul hosszú ideig jár az Ikrekben, jut időd bőven átgondolni a legfontosabb dolgokat. Persze, figyelj nagyon a pénzedre, gondold át, mire érdemes költened, hogyan használd. Profi vagy benne, menni fog neked! S különleges ajánlatot is kaphatsz áprilisban a munkáddal kapcsolatosan. Mindenképpen élj vele, hiszen ez igen ritka alkalom lesz…

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-27)

Ma kevésbé tud uralkodni indulatain, kedves Bika. Úton útfélen olyan igazságtalanságokban botolhat, melyeket már igazán nem tud tovább jó szemmel nézni. Ezek az apró kellemetlenségek igencsak felbosszanthatják önt, s talán a legrosszabb az egészben, hogy elõfordulhat, hogy felgyülemlett feszültségét olyan barátján vezeti le, aki vajmi keveset tehet a világ figyelmetlenségérõl.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: