Oroszlán

Valódi önmagad lehetsz Oroszlánként. Megélheted végre a valódi örömet, boldogságot, előtted is kinyílnak a lehetőségek. Használd a kivételes kreativitásodat, ha kedved tartja, alkoss minél többet. Magad is megcsinálhatod a karácsonyi ajándékokat, amivel a legnagyobb örömet szerzed a szeretteidnek. Ha szerelemre vágynál, a sors megadja neked a valódi érzelmeket. Ez az új kezdet lehetősége, élj vele mindenképpen!

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-08-07)

Ma, ahogy egyre inkább a munkájában az egyensúlyra törekszik a hatékonyság jegyében, azért közben jusson eszébe, hogy a lényeg, hogy a célokért való küzdés mellett is kellõképpen jól érezze magát a bõrében, hiszen csak ez által mérhetõ a siker, ami megadja a folyamatos motivációt, s így a lendületet a továbbiakhoz. Fogalmazhatnánk tulajdonképpen úgy is, hogy a jókedv fenntartása szintúgy egy kulcsfontosságú eleme a hatékony munkavégzésnek, mint a szorgalom és a kitartás. Szerencsére ön mindig remekül megérzi, mikor, mire van szüksége, így ma is eltalálja majd a helyes egyensúlyt, ami a haladáshoz szükséges.

Nyilas

Ez a te időszakod, a te legjobb hónapod az egész évben. Tervezz, gondolkodj, indítsd útjára az új célokat. Most bármit elérhetsz, bármit megvalósíthatsz. Téged támogatnak a bolygók a leginkább. Minden vágyad teljesülhet, de tudd azt is, hogy mit szeretnél elérni. A lehetőségek valójában a lábaid előtt hevernek, csak le kell hajolnod értük. Bármihez nyúlsz, bármihez kezdesz, csupa siker vár rád! Fontos, hogy bízz magadban és céljaidban.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-08-07)

Ma akkor jár a legjobban, ha nem takargatja érzelmeit, kedves Nyilas! Nyilatkoztassa csak ki nyugodt szívvel, mit is gondol, mit is érez egy-egy üggyel, vagy személlyel kapcsolatban! Ma kellõ lelki erõvel fog rendelkezni ugyanis ahhoz, hogy megvédhesse magát a komolyabb érzelmi sérülésektõl, sõt, annál erõsebbé válik e téren, minél inkább szabadjára engedi érzelmeit. Ami pedig a munkát illeti, a közös cselekvés sokat lendíthet a dolgokon.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: