Bak

A legszorgalmasabb csillagjegy, akitől nem találsz elszántabb embert, hogy végigvigyen egy projektet. Ha feladatot kap, a saját érdekeit és szükségleteit a végletekig háttérbe szorítja – szó szerint feláldoz mindent, hogy a meló végére érjen. Ambíciója az egekben van, így minden kitűzött célját eléri. Nem a legjobb csapatjátékos, mert iszonyatos tempót diktál, és gyakran lehagyja a többieket. Épp ezért a vezetői pozíció a legideálisabb számára.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-29)

A mai napon, nagy eséllyel folytathat olyan építõ és egyszersmind tanulságos beszélgetéseket, melyek stimulálóan hathatnak elméjére, így valóságos gondolat lavinát indíthatnak el önben. Más nem, ragadjon tollat és papírt, kedves Bak, ha valami nagyon jó dolgot ötlött ki, mielõtt még elfelejtené a részleteket!

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szűz

Egy feladatot sokféleképpen meg lehet oldani, de olyan tökéletesen és aprólékosan, ahogy a Szűz teszi, senki sem tudja. Maximálisan fegyelmezett, hatékonyságával és minőségi munkájával emelkedik ki a többiek közül. Minden apró részletre odafigyel, ezért kutatóként vagy épp divattervezőként is megállja a helyét, mert megtalálja a hiányzó láncszemeket.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-29)

Ha az embert túl sok olyas valami nyomasztja, amit már régóta nem tud megoldani, akkor csak egyet tehet: nem is akarja megoldani a dolgokat, inkább elfogadja, s egyúttal már örökre el is engedi õket. Tépelõdés és logikázás helyett inkább ürítse ki gondolatait ma, kedves Szûz, s csaljon mosolyt önmaga és mások arcára, hisz túl rövid az élet a szomorkodáshoz!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: