Ezek a csillagjegyek hajlamosak nagyon rosszul választani, ugyanis szinte mindig olyan társba szeretnek bele, akit inkább messze el kéne kerülniük. Vajon te is rendre elköveted ezt a hibát? Te is közéjük tartozol? A horoszkópból minden részletre fény derül.

A Kos számára nincs elérhetetlen

Ez a bátor, merész és feltűnő csillagjegy gyakran hibázik, amit persze sosem ismerne be. A Kos a kihívásokat, a küzdelmet keresi az életében. Arra vágyik, amiért versenyeznie, harcolnia kell, ami nem hullik könnyedén az ölébe, az csábítja a legerősebben, amit nem kaphat meg. Ő ugyanis képtelen veszíteni, nincs olyan, amit ne érhetne el. Neki az a férfi kell, aki szinte észre sem veszi őt. Mégis addig küzd, addig jár a kútra, amíg eléri a célját, csak közben persze bele is törik. A Kos nő teljes szívvel hiszi, hogy ha eleinte nem is szeretett belé a kiszemelt partner, később biztosan megváltoznak az érzései, mert rájön, mennyire különleges társra talált a személyében. Mindez igaz is azzal az apró ellentmondással, hogy sajnos hajlamos mindig a rossz fiúkban hinni.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-06)

A mai napon, nagy eséllyel, apróbb változások állhatnak be életének bizonyos területein, kedves Kos, melyek váratlanul érhetik. Mindettõl függetlenül, ne zárkózzon el elõlük, sõt, ha teheti, mielõbb tegye magáévá õket, s álljon az élükre!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Keddi Horoszkóp 2023-01-24

A Nyilas nem könnyen lesz szerelmes, de akkor is rosszul választ

A Nyilas nő független és szabad, nem könnyen kötelezi el magát. Ha mégis megteszi, akkor is rosszul választ. Szinte mindig olyan társba szeret bele – de nagyon –, akivel esélye sincs a boldogságra, vagy akivel lehetetlenség a kapcsolatot összeegyeztetni. Nyílvesszőjével elérhetetlen táblákat céloz meg, olyan szerelemhez vonzódik, amelyről a lelke mélyén maga is pontosan tudja, sosem teszi őt igazán boldoggá. A Koshoz hasonlóan őt is az izgalom, a kaland lehetősége csigázza fel a leginkább, csak azzal nem számol, hogy a mámor gyorsan köddé válik. A legtöbbször nem létező, láthatatlan szerelmet vizionál magának, ami a képzeletében persze nagyon is valódi. Ezért olyan bonyolult a szerelmi élete, és ezért szeret bele abba, akibe nem kéne.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-06)

Ma nem ért a szokottnál jóval óvatosabbnak lennie, kedves Nyilas, ugyanis könnyen baleset érheti önt, esetleg tönkre mehet valamije, ha nem vigyáz. Mindezt elkerülendõ, mindig nézzen körül alaposan, s ha esetleg olyan sportot, vagy tevékenységet is szokott végezni, ami igencsak mozgalmas, ma inkább hagyja ki, ha lehet, biztos, ami biztos.

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: