Halak

A Halak igazán nyugodt és türelmes csillagjegy, extra nehéz kihozni a sodrából. Még maga Buddha is megirigyelné a nyugalmát! Mivel álmodozó típus, gyakran menekül a saját kis álomvilágába a gondok elől. Ha pedig durván összecsapnak a hullámok a feje felett, valamilyen művészet segítségével, például festéssel, zenével, írással és saját kitalált történetekkel nyugtatja magát.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-29)

Ma vágyat érezhet arra, hogy egy kicsit felturbózza ruhatárát és saját magát is egyaránt. Ennek megfelelõen, különösen nagy szenvedéllyel és lelkesedéssel vághat bele a nagy átalakításba, amit mások is hamar észrevesznek. Ez azonban lehet, hogy nem is annyira a küllemébõl fakad, hanem inkább abból, hogy most szinte csak úgy sugárzik önbõl az életerõ és az energia!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Bika

A Bikák két lábbal állnak a földön, nyugodtak, megfontoltak és racionálisak. Szinte lehetetlen kizökkenteni őket ebből az állapotból, főleg, mert tudatosan törekszenek a nyugalomra, a békére. Megoldásorientáltak, és pontosan tudják, hogy ha idegeskednek, sokkal nehezebben oldják meg a problémákat. Szóval akár még fát is vághatsz a hátukon, de azt is hozzá kell tenni, ha egyszer mégis felhúzzák magukat, akkor hatalmasat robbannak!

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-29)

Ma befuthat önhöz egy-két érdekes, vagy éppen fontos információ, kedves Bika, talán egy közösségi eseményen, vagy rendezvényen, amelyeket most jobb, ha inkább megtart magának, de legalább is, semmiképpen se ver nagydobra, mielõtt meg nem rágná egy kicsit maga is a dolgot. Meglehet, hogy még késõbb nagy hasznát veheti a ma hallottaknak!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Keddi Horoszkóp 2020-09-08

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: