Halak

A Halak igazán nyugodt és türelmes csillagjegy, extra nehéz kihozni a sodrából. Még maga Buddha is megirigyelné a nyugalmát! Mivel álmodozó típus, gyakran menekül a saját kis álomvilágába a gondok elől. Ha pedig durván összecsapnak a hullámok a feje felett, valamilyen művészet segítségével, például festéssel, zenével, írással és saját kitalált történetekkel nyugtatja magát.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Érdemes odafigyelnie most minden apróságra, ami ön körül történik, kedves Halak, ugyanis, könnyen lehet, hogy egy titkos üzenet van elrejtve a sorok között, ami, ha szemfüles, segíthet megtalálni a szivárvány lábánál lévõ kincset!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Bika

A Bikák két lábbal állnak a földön, nyugodtak, megfontoltak és racionálisak. Szinte lehetetlen kizökkenteni őket ebből az állapotból, főleg, mert tudatosan törekszenek a nyugalomra, a békére. Megoldásorientáltak, és pontosan tudják, hogy ha idegeskednek, sokkal nehezebben oldják meg a problémákat. Szóval akár még fát is vághatsz a hátukon, de azt is hozzá kell tenni, ha egyszer mégis felhúzzák magukat, akkor hatalmasat robbannak!

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Meglehet, hogy ma jócskán megcsúszik az idõvel, ami azt eredményezheti, hogy sehogy sem sikerülhet befejezni, amit eltervezett, legalább is, segítség nélkül biztos nem. Kérje egy olyas valaki támogatását, akivel amúgy is jól szokta érezni magát és kösse össze a kellemest a hasznossal.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Hosszú hétvégi horoszkóp, 2022. október 28-november 2.: A Szüzet szerencse éri egy halloweeni partin, a Halaknak természetfeletti élményben lesz része

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: