Halak

A Halak igazán nyugodt és türelmes csillagjegy, extra nehéz kihozni a sodrából. Még maga Buddha is megirigyelné a nyugalmát! Mivel álmodozó típus, gyakran menekül a saját kis álomvilágába a gondok elől. Ha pedig durván összecsapnak a hullámok a feje felett, valamilyen művészet segítségével, például festéssel, zenével, írással és saját kitalált történetekkel nyugtatja magát.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

Ma mindenképpen legyen nagyon körültekintõ a kényes helyzetekben, kedves Halak, de legalábbis, mindenképpen csak annyira folyjék bele egy ilyen szituációba, amennyire a helyzet okvetlenül megköveteli, különben inkább maradjon ki belõle!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Bika

A Bikák két lábbal állnak a földön, nyugodtak, megfontoltak és racionálisak. Szinte lehetetlen kizökkenteni őket ebből az állapotból, főleg, mert tudatosan törekszenek a nyugalomra, a békére. Megoldásorientáltak, és pontosan tudják, hogy ha idegeskednek, sokkal nehezebben oldják meg a problémákat. Szóval akár még fát is vághatsz a hátukon, de azt is hozzá kell tenni, ha egyszer mégis felhúzzák magukat, akkor hatalmasat robbannak!

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

Igen valószínû, hogy a mai napon bizony, keményen meg kell majd küzdenie mindenért, s az is lehet, hogy mindeközben ráadásul, nem sok segítségre számíthat, kedves Bika, ugyanakkor viszont, ha kitart, biztosan nem lehet majd oka panaszra, ugyanis, legalább csakis egyedül arathatja le az összes babért!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ezeknél a csillagjegyeknél sosem tudhatod, mi lesz a következő lépés

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: