A horoszkóp szerint ezek a csillagjegyek a legoptimistábbak. A jóra, a szépre törekszenek az életükben, és ugyanezt keresik a többiekben is. Ők a legkedvesebbek, a legszerethetőbbek. Vajon te is köztük vagy?

Kos

Csütörtökön könnyen megtalálod a közös hangot a többiekkel. Ettől független, könnyen előfordulhat, hogy valaki olyasmit mond, ami nem esik jól neked. Te nem vagy különösebben sértődékeny típus, egyszerűen csak engedd el a füled mellett a megjegyzést. Tegyél úgy, mintha meg sem hallottad volna.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

Egy nagy utazás elõtt állhat kedves Bak, melyet már régóta várt. Bár sok mindent hátra kellhet hagynia, ami fontos önnek, mégis hosszú távon ez a döntése igazán jó befektetésnek fog bizonyulni. Küzdje le honvágyát és vágjon bele bátran az ön elõtt álló nagy kalandba.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Bika

Uralkodó bolygód, a Vénusz kerül szembe csütörtökön a Holddal, ami benned is generálhat némi feszültséget. Míg a keddi telihold téged tedd érzékenyebbé, ma te bánthatsz meg másokat akaratod ellenére is. Gondold meg mindenképpen, mit és hogyan fejezel ki szóban, cselekvésben egyaránt.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

Kedves Bika, ma végre lehet, hogy kipihenheti magát. Egy kisebb baleset következtében elõfordulhat, hogy néhány napig ágyhoz lesz kötve és nyugalomra lesz szüksége, amit kiválóan felhasználhat arra, hogy végre tudjon egy kicsit relaxálni. A lábadozás után azonban olyan kipihent lesz majd, hogy az is elõfordulhat, hogy sokan el sem hiszik, hogy betegeskedett.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ikrek

Nem lesz könnyű nap a csütörtök. Fájó csalódás érhet, mert valaki, akiben vakon megbíztál, visszaélhet a bizalmaddal, az őszinteségeddel. Mielőtt végleg megszakítanád vele a kapcsolatot, érdemes alaposan átgondolnod: vajon tényleg ártott neked? Tényleg olyan nagy „bűnt” követett el ellened?

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

Mostanában egy kicsit jobban érdeklõdik az önt körülvevõ ingerek, reakciók iránt, amik önre is kihatással vannak. Elgondolkodhat azon, hogy értékrendje valóban helyes-e és valóban jó irányba haladnak-e dolgai. Az összegzés után valószínûleg nyugodtabban és boldogabban fogja venni az elkövetkezendõ idõszakot.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: