Nyilas

A legintuitívabb csillagjegy, és ezt a képességét meditáció által képes még fejleszteni! Soha nem hoz egyből döntéseket, mindig százszor átgondolja a dolgokat. Nála aztán tökéletesen alkalmas az “aludj rá egyet” elve, hiszen utána mindig képes a legjobb megoldást megtalálni. Jó az intuíciós képessége, de gyakran nem használja megfelelően.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-06)

Ma nem ért a szokottnál jóval óvatosabbnak lennie, kedves Nyilas, ugyanis könnyen baleset érheti önt, esetleg tönkre mehet valamije, ha nem vigyáz. Mindezt elkerülendõ, mindig nézzen körül alaposan, s ha esetleg olyan sportot, vagy tevékenységet is szokott végezni, ami igencsak mozgalmas, ma inkább hagyja ki, ha lehet, biztos, ami biztos.

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Halak

Érzelmes és nagyon intuitív. Érzékeny mások problémáira, figyelmes és gondoskodó. Erős spirituális kapcsolatban áll az arra érzékeny emberekkel, a szíve mindig nyitva áll azok számára, akikhez különleges kötődést érez. Mindig hallgat a szíve hangjára, és soha nem téved!

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-06)

A mai nap nagy eséllyel vehet részt egy eseményen, összejövetelen, amire talán már régóta, de legalábbis az utóbbi napokban, biztosan várt. Szánjon elég idõt arra, hogy kényelmesen elkészülõdhessen a nagy találkozásra, s kényeztesse közben magát, kiélvezve az édes várakozás minden egyes pillanatát!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2023-11-21

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: