A Skorpió szeretete titokzatos

A Skorpió sem beszél az érzéseiről, de ez nem jelenti, hogy nem is tudna mélyen érezni. Sejtelmes, titokzatos személyiségét nem könnyű megfejteni. Az érzelmek ugyanakkor folyamatosan hullámzanak benne, akár az óceán, s szeretet nélkül létezni sem tudna. Egyszerűen csak uralkodik magán, és nem önti a többiekre az érzéseit. Idővel persze fölenged benne a jég, és aki igazán közel áll a szívéhez, neki megmutat valamit a lelkéből. Ehhez persze előtte el kell nyerni a teljes bizalmát, ami csöppet sem egyszerű feladat. De megéri a befektetett energiát, hiszen ő a leghűségesebb társ a csillagjegyek között.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-04)

Bár mindig is élen jár, kedves Skorpió, ha kommunikációról van szó, ám az is kétségtelen, hogy bizony a konfliktuskezelés nem éppen erénye, jórészt önfejûsége és a véleményéhez való, makacs ragaszkodása miatt, ma mégis, éppen ez által tûnhet ki a többiek közül. Az élet önt fogja igazolni, így ma semmiképp se akarjon rugalmas lenni e téren!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A Vízöntő nehezen mutatja ki a szeretetét

A Vízöntő hajlamos kerülni azokat a helyzeteket, amikor az érzéseiről kellene beszélnie, mert gyűlöli a dráma minden formáját. Annak ellenére, hogy nagyon barátságos és sok tekintetben nyitott csillagjegy, az érzelmek esetében mégis inkább bezár. Viselkedése nem jelenti, hogy képtelen lenne a szeretetre, sőt, nagyon sok szeretet rejlik mélyen a lelkében, de ő nem lelkizős típus. Nagyon lassan és nagyon kevés embert enged igazán közel a lelkéhez. Valójában nagyon különlegesnek és fontosnak kell lennie a másiknak, aki képes ezt elérni nála. Kitartással, megbecsüléssel, sok szeretettel sikerülhet…

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-04)

Amennyiben ma egy nagyobb projekt megvalósításával nézne szembe, kedves Vízöntõ, úgy semmiképpen se bízzon kulcsfeladatokat másra, csakis saját magára számítson azok véghez vitelében, különben késõbb kiderülhet, hogy a hozzá nem értés miatt, rosszul csináltak mindent, több kárt okozva ezzel, mint hasznot, s kezdheti elõröl az egészet!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2022-05-08

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: