A Rák nagyon tud szeretni

A Rák tele van szeretettel. Nagyon mélyen és tartósan érez, rendkívül hűséges csillagjegy, s épp ez teszi őt nagyszerű partnerré. Az első randin ugyanakkor távolságtartó, félénk és visszafogott, s kissé bizonytalan lehet, s épp emiatt nem tesz jó első benyomást. Látszólag ugyanis olyannak tűnhet, mintha teljesen érdektelen lenne, aki csak kötelességből ment el a randira. Neki biztosnak kell lennie, hogy a másik valóban érdeklődik iránta, az érzelmi biztonság számára létkérdés. A csalódástól retteg, s épp ezért csak nagyon lassan lehet őt a páncéljából kicsalogatni. Mindenképpen megérdemel egy második, sőt harmadik randit is…

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

A mai napon, nagy eséllyel ismerkedhet meg egy olyas valakivel, kedves Rák, akivel nem csak érdeklõdésük mutatkozik közösnek, hanem hamar sikerül is egy hullámhosszra kerülniük az élet szinte minden fontos területén. Ugorjon fejest bátran ebbe az újdonsült kapcsolatba, s ne bízza a sorsra az újbóli találkozás lehetõségét. Ki tudja, még mi sülhet ki ebbõl!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A Szűznek nagy kihívás az első randi

A Szűz önmagával a legkritikusabb, s neki bizony meglehetősen nagy kihívást jelenthet az első randi. Tökéletesnek szeretne látszani, aztán ez a próbálkozása inkább kudarcba fullad, mert alig képes megszólalni. Könnyen lehet, végig izgul, s épp ezzel rontja el, hogy jó benyomást tegyen a másikra. Barátságtalannak, távolságtartónak tűnhet, olyan randipartnernek, akivel nem könnyű beszédtémát találni, s inkább kínos csend és feszengés jellemzi a találkozót. Neki is kell idő, hogy fel tudjon oldódni, és kötetlenül legyen képes beszélgetni. Annak ellenére, hogy rendkívül intelligens és okos, mégis esetlenül viselkedik. Ennek ellenére neki is jár a második esély.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

A mai nap igencsak pezseghet ön körül az élet, kedves Szûz, éppen ezért, sok új és érdekes emberrel találkozhat, számos kapu és lehetõség nyílhat majd meg ön elõtt, melyek által bepillantást nyerhet majd olyan területekre is, amelyekre eddig még nem nyílt alkalma. Ha ajánlana valaki egy izgalmas lehetõséget, csakis akkor mondjon rá igent, vagy nemet, ha egészen biztos a dolgában!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ezek a csillagjegyek küzdelmes hónap elé néznek

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: