Ezeknek a csillagjegyeknek lehetetlenség ellenállni. Rendkívüli vonzerővel bírnak, ezért csöppet sem véletlen, hogy könnyedén csavarnak az ujjuk köré bárkit. Arra azért vigyázz, nehogy a csapdájukba ess, mert pontosan ilyen könnyen törhetik össze a szívedet. Vajon te is köztük vagy? És a párod? A horoszkópból kiderülnek a részletek.

A Skorpió a legválogatósabb csillagjegy

A Skorpió nagyon finnyás típus, neki nem felel meg akárki. Azt is nagyon meggondolja, kivel flörtölget, de azt még inkább, hogy kivel bújik ágyba. Könnyedén az ujja köré csavar, hiszen sejtelmes, misztikus oldalával nagyon erősen vonz, mély nyomokat hagy benned, úgy érzed, mindent tudni szeretnél róla. Mégis olyan, mintha az árnyékban létezne, aki fél kilépni a fényre. Nagyon mély érzésű csillagjegy, a valódi érzéseit a legtöbbször inkább elrejti. Párkapcsolatai pontosan emiatt érnek véget viszonylag gyorsan. Neki pontosan az lenne a feladata, hogy kilépjen a fénybe, és megmutassa ki is ő valójában.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-03)

Bármivel is kezdjen el foglalatoskodni ma, kedves Skorpió, az szinte biztos, hogy félbe marad, ugyanis teljesen máshol járhat, mint ahol lennie kellene, ennek megfelelõen tehát, akkor érheti el újra a kiegyensúlyozottság állapotát, ha valahogy úgy alakítja a dolgokat, hogy mielõbb ott is legyen, ahol igazából lenni szeretne. Más út most nincs a boldogsághoz!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Hétfői Horoszkóp 2023-01-09

A Nyilas a legkalandvágyóbb

A Nyilas imádja a kalandokat, a csábítást, a flörtölést. Könnyed és laza típus, aki nem bonyolítja, ő inkább teljes szívvel éli az életét. Nagyon optimista csillagjegy, de valójában van is mire optimistának lennie, hiszen ő is nagyon megnyerő, nagyon vonzó csillagjegy. Az ismerkedés lehetősége pillanatok alatt lázba hozza őt, szinte vibrál, ragyog ilyenkor. Ne lepődj meg, hogy könnyedén vesz le a lábadról, hiszen a kisugárzásának képtelenség ellenállni. Nagyon nyitott és lelkes, szinte fáradhatatlan típus. Ő is elveszítheti időnként az egyensúlyt, ilyenkor pedig a párkapcsolata kerülhet hullámvasútra, amelyben ő még a biztonsági övet sem csatolja be. Annyira merész és bátor, hogy attól sem fél, ha kiesik a vonatból.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-03)

Aki túl sokat gondolkodik, az keveset él, ahogy mondani szokás, s milyen igaz ez, kedves Nyilas! Ne bonyolítson ma túl semmit, akkor hamarabb a végére érhet a napi kötelezõknek, s láthat neki valami olyasminek, amibe a szívét-lelkét beletéve, igazán boldognak és sikeresnek érezheti majd magát, s ez a legfontosabb az életben!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: