Ezek a csillagjegyek valósággal rettegnek a szerelem érzésétől. A horoszkóp elárulja, miért olyan félelmetes számukra a legcsodásabb érzelem, miért is félnek annyira, hogy szerelembe esnek. Te is köztük vagy?

Az Ikrek a túlzott kötöttségtől retteg

Az Ikrek viseli valamennyi csillagjegy közül a szakítást a legkönnyebben. Tudomásul veszi a történteket, túllép a múlton, és nem rágódik rajta többé, hogy mit kellett volna esetleg másként tennie. Inkább a jövőre, az új célokra összpontosít, és mindarra, ami igazán boldoggá teszi. Amikor egyre komolyabbá válik a párkapcsolata, az Ikrek megrémül. Úgy érzi, párja lehúzza, korlátozza őt, és a kalandokról, a kihívásokról is végképp le kell mondania. A lazább kapcsolatokat kedveli, melyekben szabadon és kedvére mozoghat, mert amikor menni kell, sosem vonakodik. Teszi, amit a szíve diktál.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-27)

Valami különleges receptet találhatott nemrég, amit már rég óta ki szeretne próbálni, kedves Ikrek, de még eddig nem volt rá alkalma. Ma azonban elhatározhatja, hogy nem halogatja tovább, megcsinálja a fantasztikus lakomát. Terveiben azonban hiba csúszhat, ami elronthatja az egész menüt. Figyeljen oda rendesen az alapanyagok beszerzésénél, nehogy valamelyik adalék romlott legyen.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A Nyilas a szabadságát félti

A Nyilas sem különösebben esik kétségbe a szakítást követően. Néhány napig talán ápolgatja a lelkét, de aztán gyorsan túllép a fájdalmon. Amikor a kapcsolata véget ér, a párjait talán épp azzal bosszantja fel a leginkább, hogy semmi különösebb fájdalmat vagy érzelmet nem mutat. Sőt, az is megesik nála, hogy jót mulat a dolgon. Optimista, vidám és szabadságkedvelő természetéből fakad a viselkedése, pontosan tudja, ha el is ment most ez a vonat, hamarosan befut a következő. Vonzó, megnyerő és kedves személyiségével könnyedén levesz bárkit a lábáról, ráadásul az egyéjszakás kalandokat sem veti meg, szóval valójában nincs mitől tartania. Minek lenne szerelmes, ha az érzés nélkül is elérheti a célját?

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-27)

Testi épsége kerülhet ma veszélybe, kedves Nyilas, ha nem vigyáz. Egy apró figyelmetlenség és már kész is a baj. Legyen óvatos és inkább nézzen körül kétszer, vagy vezessen óvatosabban, esetleg szeletelje a zöldséget lassabban és biztos ami biztos tartsa magánál a ragtapaszt. Reméljük nem lesz szüksége rá.

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: