A Skorpió

A Skorpió az előző két jegyhez hasonlóan nagyon keveset oszt meg magáról. Ám míg a Halak képes megnyílni a szeretteinek, a Skorpiót gyanakvó jelleme még ettől is visszatarthatja. A titokzatosság számára védő pajzsként szolgál, ezért ő a közeli barátainak sem tárulkozik ki. Viszont a többiek lelkét és mélyen őrzött titkaikat élvezettel fürkészi.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

Ma mindenképpen legyen nagyon körültekintõ a kényes helyzetekben, kedves Halak, de legalábbis, mindenképpen csak annyira folyjék bele egy ilyen szituációba, amennyire a helyzet okvetlenül megköveteli, különben inkább maradjon ki belõle!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A Bika

A makacs és önfejű Bikával sem egyszerű dűlőre jutni, illékony érzelmeit sem könnyű kezelni és megérteni. Ő mindezt pontosan tudja is magáról, ezért gyakran szándékosan még rá is tesz egy lapáttal a bezárkózásra, és egyfajta daccal – „engem senki nem ért meg” – viseltetik a környezetével szemben. És amit egyszer ő a fejébe vesz, attól nem tágít…

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

Igen valószínû, hogy a mai napon bizony, keményen meg kell majd küzdenie mindenért, s az is lehet, hogy mindeközben ráadásul, nem sok segítségre számíthat, kedves Bika, ugyanakkor viszont, ha kitart, biztosan nem lehet majd oka panaszra, ugyanis, legalább csakis egyedül arathatja le az összes babért!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Így és ennyire haragszol másokra – csillagjegyed alapján

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: