Ezek a csillagjegyek valódi manipulátorok. Bámulatosan értenek hozzá, hogyan férkőzzenek a bizalmadba, vagy miként érvényesítsék az akaratukat. A viselkedésük csöppet sem bántó és sértő, sőt pontosan azzal manipulálnak a leghatékonyabban, hogy észre sem veszed, miközben finoman a bőröd alá hatolnak. Vajon köztük vagy? Te is szívesen manipulálsz másokat? A horoszkópból kiderül.

A Ikrek a szavakkal manipulál

Az Ikrek a kommunikáció mestere. Bámulatosan bánik a szavakkal, nála sosem tudhatod, a mondandójában rejlik-e valamilyen hátsó szándék is. Nagyszerű előadó, bámulatosan könnyedén csavar az ujja köré, hiszen pontosan tudja, mit hogyan mondjon, hogy célba érjen nálad. És olyan hihetetlenül édesen teszi, hogy haragudni sem lehet rá. Persze a legtöbbször észre sem veszed, hogy valójában manipulál. Érdemes némi kétkedéssel fogadni a közeledését, ami nem is olyan egyszerű, mert amit kimond, azt mindig mély meggyőződéssel mondja. A probléma ott kezdődik, hogy túlzottan gyorsan változik az elképzelése, a véleménye.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-06-26)

Minden csak hozzáállás kérdése, ahogy azt mondani szokás, kedves Ikrek! Ma feltétlenül alkalmazza ezt a szabályt univerzálisan, s mindenhez viszonyuljon úgy, hogy az tükrözze az ön által elvárt eredményt. Ha sikerül ezt megvalósítania, az így kialakult, természetes precedencia sorrend sokat adhat hozzá a majdani sikeréhez!

A Rák az érzelmekkel manipulál

A Rák az egyik legérzelmesebb típus, ezért az sem véletlen, hogy az érzelmekkel, az érzelmeken keresztül próbál manipulálni. Pontosan tudja, mit és milyen érzelmi színezettel adjon elő, hogy könnyedén a csapdájába csaljon téged. Lehetetlen ellenállni neki, mert elképesztően vonzó, arról nem is beszélve, hogy a csábítás minden eszközével rendelkezik. Amit avagy akit akar, ő mindig megszerzi magának, számára nem létezik elérhetetlen cél, legyen az bármilyen rövid életű is. Ő az érzelmi manipuláció nagymestere, ha az kell, a legszebb szavakat, ha pedig az, a könnyeket veti be. Hogy sikeres benne? Kétségtelenül.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-06-26)

Bármennyire is úgy tûnjön ma, hogy sietnie kellene, mégse sürgessen semmit, kedves Rák, hanem várja i türelmesen, hogy a dolgok, szinte maguktól alakuljanak, Ez azért is jó, mert, ha így tesz, alkalma lehet majd megfigyelni olyan mechanizmusokat, melyek ismerete késõbb még elõnyt jelenthet!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: