2. Halak

A Halak a legérzelmesebb, a legintuitívabb csillagjegy, aki mindent rendkívül mélyen él meg. Örömmel megnyitja szívét, és feltétel nélküli szeretetet kínál. Ő az, aki szó szerint kútba ugrana érted, de a világ végére is elmenne, ha kérnéd tőle. Az ilyen kapcsolat ritka, érdemes megbecsülni.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

Ma mindenképpen legyen nagyon körültekintõ a kényes helyzetekben, kedves Halak, de legalábbis, mindenképpen csak annyira folyjék bele egy ilyen szituációba, amennyire a helyzet okvetlenül megköveteli, különben inkább maradjon ki belõle!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

1. Rák

A türelmes, megbízható és megértő Rák minden csillagjegy közül a legszerethetőbb. Feltétel nélkül szeret, és természetéből fakad a törődése, a gondoskodása. Valójában ő lehetne a tökéletes szeretet tankönyvi illusztrációja. Mindent megtesz érted, jóban-rosszban kitart melletted, de nem baj, ha megérted és támogatod az érzéseit.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

A mai napon, nagy eséllyel ismerkedhet meg egy olyas valakivel, kedves Rák, akivel nem csak érdeklõdésük mutatkozik közösnek, hanem hamar sikerül is egy hullámhosszra kerülniük az élet szinte minden fontos területén. Ugorjon fejest bátran ebbe az újdonsült kapcsolatba, s ne bízza a sorsra az újbóli találkozás lehetõségét. Ki tudja, még mi sülhet ki ebbõl!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2022-12-21

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: