A Vízöntő szívét talán sosem nyerheted el

A Vízöntő kétségtelenül az a típus, aki nagyon megnyerő és barátságos, de az érzelmekben nem érzi otthon magát. Nem könnyen kötelezi el magát, pedig valójában vágyik a tartós kapcsolatokra, legalábbis a maga módján. Nagy fokú szabadságát nem egyszerű tolerálni, s bizony nála könnyen megeshet, hogy a biztató kezdetek után a legváratlanabb pillanatban lécel le. Nem érdemes választ keresned a tettére, valószínűleg megijedt az elköteleződés lehetőségétől. Bármilyen vonzónak is tűnhetett, el kell fogadnod, az ő szívét talán akkor sem kaptad volna meg, ha évekig egymás mellett maradtok.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-04)

Amennyiben ma egy nagyobb projekt megvalósításával nézne szembe, kedves Vízöntõ, úgy semmiképpen se bízzon kulcsfeladatokat másra, csakis saját magára számítson azok véghez vitelében, különben késõbb kiderülhet, hogy a hozzá nem értés miatt, rosszul csináltak mindent, több kárt okozva ezzel, mint hasznot, s kezdheti elõröl az egészet!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A Halaknál semmi sem biztos

A Halak viselkedését szinte lehetetlen követni. Az egyik pillanatban hihetetlen lelkes, és ragyog a szerelemtől, aztán a következőben szó nélkül lelép. S valójában sosem ok nélkül teszi, könnyen lehet, hogy közben összeismerkedett valaki mással, aki ismét csak megdobogtatta a szívét. Persze, ez még nem jelenti, hogy képtelen lenne elkötelezni magát, de a kapcsolat elején nála semmi sem biztos, bármi és az ellenkezője is megtörténhet. S ilyenkor még arra sem veszi a fáradságot, hogy legalább sms-ben szakítson veled. Ha kibírja a kapcsolat a kezdeti hullámzást, onnantól komoly esélyed lehet.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-04)

Amennyiben nem akarja kedves Halak, hogy teljesen kimerüljön, tegye le egy kicsit, ami a kezében van, esetleg lazítson munkatempóján, s igyekezzen minél több idõt szentelni ma a pihenésnek, a kikapcsolódásnak. Annál is inkább szükség lehet most egy kis feltöltõdésre, mivel hamarosan egy nagy feladat elvégzését irányozzák elõ a csillagok!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2023-08-26

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: