3. Skorpió (október 23. – november 21.)

A Skorpiók igazi hisztikirálynők, gyakran viselkednek már-már gyerekesen a dührohamaik közepette. Bár nem mindig mondja, a Skorpió azt akarja, hogy az emberek meghallgassák és sose kérdőjelezzék meg. Ha nem így történik, könnyen elveszti a béketűrését. A csillagjegy szülötteit az is rendkívül kiborítja, ha az emberekről kiderül, hogy nem olyanok, amilyennek mondták magukat. Hogyan bízhatna meg bennük ezután, ha félrevezették?

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-28)

A legsürgetõbb, hogy minél elõbb rendezze a fejében kavargó gondolatokat, kedves Skorpió, s eszelje ki, hogyan lehetne ma a leghatékonyabb. Meglehet, hogy az idõként önre törõ kényelmességét, mondhatni lustasággát is le kellhet gyõznie ma ahhoz, hogy nagy eredményeket érjen el. Tegye meg, megéri!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

4. Bak (december 22. – január 19.)

A Bakokat minden és mindenki idegesíti, néha még saját maguk is. Az egyik legkomolyabb csillagjegy, így nem vevő a viccekre, buta humorra vagy azokra az emberekre, akik nem veszik komolyan a dolgokat. Ráadásul a Bakok munkamániásak, folyton az új projekteken jár az agya, így nem pazarolja az energiáit lényegtelen dolgokra. Rendkívül idegesíti, ha nem veszik komolyan a munkáját, vagy ha valaki lusta és alulmotivált. A Bakok szerint mindennek megvan a helye és az ideje, a humornak és a mókának is, és ha ezt nem tiszteli valaki, számíthat a bakok haragjára.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-28)

Bár ma már csupán egy karnyújtásnyira érhet céljaitól, kedves Bak, mégis megeshet, hogy némi késedelemrõl kaphat hírt, ami igencsak bosszantó lehet. Nézze a jó oldalát a dolognak: legalább lesz még egy kis ideje készülni az eljövendõkre.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Napi horoszkóp március 2. hétfő – A hónap második napja nem a legjobb idő arra, hogy...

 

 

 

 

Forrás:

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: