Vannak kifejezetten hazudós emberek, akik lételeme a hazudás. Valahogy úgy érzik csak jól magukat a bőrükben, ha egy-két méterrel mindent megtoldanak.

Sokszor teljesen biztos vagy benne, hogy nem mondanak igazat, és mégis, úgy hazudnak a szemedbe, mint a vízfolyás.
Nézzük, melyik az a 4 csillagjegy, mely szemrebbenés nélkül mond nagyot, füllent, hazudik.

Vízöntő

Ha azt gondolod, hogy kedves Vízöntőben bármikor feltétel nélkül megbízhatsz, nagyon tévedsz. Olyan szépen a szemedbe hazudik, hogy észre sem veszed. Sőt, képes bármikor hátulról is megtámadni. Ha valaki képes ellopni a párodat, az biztosan a Vízöntő csillagjegyű barátod lehet.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Ha úgy érzi, ma minden a fejére kezd nõni, lépjen ki az ördögi körbõl, kedves Vízöntõ, s egyszerûen menjen haza relaxálni, pihenni egyet. Azzal, hogy csak megerõlteti magát, sem önmagának, sem másnak nem tesz jót, ha azonban a vergõdés helyett, bölcsen a kikapcsolódást választja, elõbb lehet újra termékeny, mint azt gondolná, s így sokkal, de sokkal messzebbre juthat, mintha végighajtotta volna a napot.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ezek a legfeledékenyebb csillagjegyek

Rák

Tagadja, de ennek ellenére bármikor képes egy kis füllentésre. Úgy állítja be magát, mintha ő lenne az igazság példaképe. Arra is képes, hogy az egyik hazugságát egy másik hazugsággal támassza alá. Úgy tűnhet, hogy ő egy okos ember, akinek mindig igaza van, közben csak jól álcázza a dolgokat. Akkor képesek becsapni, amikor a legkevésbé számítasz rájuk.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Gyakran nem szerencsés keverni a barátságot a pénzügyekkel, ma mégis ez a helyzet állhat fenn, ugyanis valaki most anyagi segítségért fordulhat önhöz. Akár tud adni neki, akár nem, ne csak a pénzre koncentrálódjon támogatása, hanem a hosszútávú, stratégiai megoldások irányába is.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: