A Nyilas (november 22 – december 21.)

Talán a Nyilas az, aki a csillagjegyek közül a legnyíltabban keresi az alkalmi kapcsolatokat. Nem véletlenül, hiszen nagyon szereti a szabadságát, az önállóságot, ő csak akkor képes hosszú távon együtt maradni valakivel, ha a kapcsolatban sem érez semmilyen korlátozást. Mivel ilyen jellegű kapcsolat ritkán adatik meg neki, ezért szívesen lubickol a rövid és stresszmentes szerelmekben is. Ő semmi jónak nem az elrontója, legalábbis így gondolkodik az egy éjszakás kalandokról. Aztán, amikor álmai párjára talál, már ő is hajlandó áldozatokat és némi engedményt tenni.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

Ma a föld felett járhat két centivel, kedves Nyilas, vagy csak egyszerûen szórakozott, minden esetre, könnyen megeshet, hogy egyszerûen, képtelen a kötelezõkre koncentrálni, s ez okozhat még némi galibát. Mindazonáltal, örüljön, hogy ily élénk fantáziája, hisz ennek köszönheti rendkívüli kreativitását, s maradjon is meg mindig ilyennek, mondjon bárki, bármit is!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A Vízöntő (január 20 – február 18.)

A Vízöntő szívesen mókázik és szórakozik, ezért nem véletlen, hogy ő sem utasítja el az alkalmi kapcsolatokat. Mivel kifejezetten társasági ember, ezek a rövid kapcsolatok valójában újabb lehetőségek az ismerkedésre. Addig nyitva áll nála az ajtó, és addig nem kötelezi el magát, amíg nem talál rá a szerinte tökéletes partnerre. Amikor viszont elvarázsolják a szívét, már nincs is kedve a kalandokhoz. Annak ellenére, hogy ő is független és önálló típus, képes magát elkötelezni is. Az is igaz, idáig inkább csak harminc fölött, a negyvenhez közeledve jut el. 

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

Ma kissé elfogult lehet, önmagával, vagy egy szerettével, esetleg barátjával szemben, s ezért nem láthat tisztán, ami ma sok feszültség forrása lehet, ha az önt jellemzõ, szokásos vehemenciával köti az ebet a karóhoz. Próbáljon meg objektív maradni, kedves Vízöntõ, de legalábbis nem túlzásokba esni, ha konfrontációra kerül a sor, legyen bárki is az ellenlábasa.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ilyen mértékben hazudnak az egyes csillagjegyek: Százalékokban mutatjuk, horoszkópod szerint mennyire vagy hazug

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: