Bak

A Bakok igencsak kiszámíthatatlanok tudnak lenni – az egyik nap szenvedélyesek, a másik nap igazi jégkirálynők. S mivel nehéz rajtuk kiigazodni, nem feltétlenül lehet tudni, hogy mikor mi az, ami tetszhet nekik, mi az, amit szívesen hallanak és mi az, amitől megbántódnak, amivel megsérthetjük őket. Pedig általában nyugodtak és higgadtak, de ha rosszul szólnak hozzájuk, bezárkóznak.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

Egy nagy utazás elõtt állhat kedves Bak, melyet már régóta várt. Bár sok mindent hátra kellhet hagynia, ami fontos önnek, mégis hosszú távon ez a döntése igazán jó befektetésnek fog bizonyulni. Küzdje le honvágyát és vágjon bele bátran az ön elõtt álló nagy kalandba.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Halak

Romantikusak és érzelmesek a Halak jegy szülöttei, hatalmas képzelőerővel és fantáziával. Érzékenységük pedig abban is megnyilvánul, hogy ha valaki megbántja őket vagy visszaél a bizalmukkal, azonnal bezárkóznak. Félnek, hogy tréfa áldozataivá válnak vagy kifigurázzák őket, amiért elárulják, kimutatják az érzelmeiket. Biztosítsuk arról őket, hogy megbízhatnak bennünk, és valóban tartsuk is be ezt az ígéretünket, így hamar megnyílhatnak előttünk.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

Talán mostanában úgy érezheti, hogy nincs elég szabadideje, kedves Halak. Az elkövetkezendõ néhány napban lesz lehetõsége megtalálni annak a módját, hogyan is tudna magának több szabadságot adni, s több idõt tölteni az ön számára fontos dolgokkal.

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

12 csillajegy-pár, akiknek óriási kihívás lesz a párkapcsolat

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: