A Skorpió csöppet sem mérgező barát

Annak ellenére, hogy a skorpió mérge gyilkos lehet, a Skorpió jegyében születettekre mindez csöppet sem igaz, legalábbis abban az esetben, ha a barátjának tudhat téged. A Skorpió az élet minden terén szenvedélyes, így a barátjáért is mindent megtesz. Életöröme könnyedén rád is átragad, az életed – ha addig esetleg nem élvezted volna – vele egészen más szinten pörög majd. Abban is biztos lehetsz, hogy elmondja, mikor teszel jót és mikor rosszat.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

Ne feledje, kedves Skorpió, hogy nem akkor igazán eredményes az ember, ha mindent képes egyedül megcsinálni, hanem akkor, ha képes másokat is oly mértékben a maga ügye mellé állítani, hogy a lehetõ legtöbbet hozhassa ki másokkal közösen a dologból. Ha ezt ma szem elõtt tartja, akkor nagyon komoly eredményeket érhet el!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A Halak az érzékeny barát

Ha olyan ember vagy, akinek fontosak az érzések, az érzékenység, akkor mindenképpen a Halak barátságát keresd. Hogy ő mindenkor megértő lesz veled, abban egészen biztos lehetsz. Meglepődsz majd rajta, Halak jegyű barátod az egyik nap még rejtélyes, a másik nap pedig egészen elképesztő történeteket suttog a füledbe. Megértő lesz veled, amikor szerelmes vagy, akkor ha éppen szakítottál, de akkor is melletted áll, amikor a depresszióba süllyedsz. Ez a csillagjegy ugyanis minden másnál jobban tudja, milyen érzések viaskodnak benned.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

Ma nagy eséllyel keveredhet bele valami nagyon jóba, kedves Halak, talán egy nagy beszélgetésbe valakivel, mely még sokáig szép emlékként él majd emlékezetében. Használjon ki minden lehetõséget, hogy minél tovább elnyújthassa a pillanatot, hiszen ritka az ilyesfajta csoda az ember életében, amiben ma része lesz!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

 

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: