Néhány csillagjegy imád ajándékozni. S persze ők meg is tehetik, hogy igazán nagyvonalúak legyenek mindenkivel, akik igazán közel állnak a szívükhöz. Szerencsésnek mondhatod magadat, ha a párod e jegyek egyikében született. Bizonyosan elhalmoz a figyelmével, a kedvességével, apróbb-nagyobb ajándékokkal, s természetesen végtelen mennyiségű szeretettel.

Az Oroszlán a legnagylelkűbb csillagjegy

Az Oroszlán valójában csak nagyban tud gondolkodni. Imádja, hogy körülrajonghatja a párját, és látványos gesztusokat tehet felé, ugyanakkor a feltétel nélküli elfogadást, szeretetet, tisztelet elvárja cserébe. Nagyon fontos, hogy boldognak, vidámnak láthassa a szerelmét. Rendkívül nagyvonalú típus, aki mindent tőle telhetőt megad a párjának. Imádja a dicséretet, amiből valójában sosem elég neki. De akkor a legboldogabb, amikor a párja mellett ragyoghat.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Ma szembesülhet néhány olyan igazsággal, melyek, bár örül, hogy felszínre kerültek, mégis fájdalmat okozhatnak önnek. Ne kövesse el a hibát, hogy hibáztatással, vagy arroganciával jutalmazza a kivételes õszinteséget, hiszen ez nem a vég, hanem éppen ellenkezõleg. Egy tiszta lap, egy új kezdet hírnöke lehet!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2023-11-14

A Mérleg mindent meg akar adni a szerelmének

A Mérleg hihetetlenül nagyvonalú és figyelmes, amikor valódi társára talál. Minden tőle telhetőt megad neki, miközben hajlamos a saját igényeiről megfeledkezni. A randikat a legkörültekintőbben szervezi, hogy minden tökéletesen alakulhasson. Udvarias, segítőkész, nagyon figyelmes csillagjegy, ezért gyakran szinte kitalálja a szerelme gondolatait is. Beszélgetés közben nagyon figyelmesen és türelmesen hallgatja őt, minden érdekli, ami a párjával történt és történik.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Ma különösen kifinomultan mûködhet szépérzéke, ami remek alapot biztosít arra, hogy egy kicsit szebbé, jobbá, vagy éppen extravagánsabbá tegye külsejét, vagy környezetét. Térüljön-forduljon, kedves Mérleg, s tegyen csodát azzal, amihez ma hozzáér!

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: