Néhány csillagjegy imád ajándékozni. S persze ők meg is tehetik, hogy igazán nagyvonalúak legyenek mindenkivel, akik igazán közel állnak a szívükhöz. Szerencsésnek mondhatod magadat, ha a párod e jegyek egyikében született. Bizonyosan elhalmoz a figyelmével, a kedvességével, apróbb-nagyobb ajándékokkal, s természetesen végtelen mennyiségű szeretettel.

Az Oroszlán a legnagylelkűbb csillagjegy

Az Oroszlán valójában csak nagyban tud gondolkodni. Imádja, hogy körülrajonghatja a párját, és látványos gesztusokat tehet felé, ugyanakkor a feltétel nélküli elfogadást, szeretetet, tisztelet elvárja cserébe. Nagyon fontos, hogy boldognak, vidámnak láthassa a szerelmét. Rendkívül nagyvonalú típus, aki mindent tőle telhetőt megad a párjának. Imádja a dicséretet, amiből valójában sosem elég neki. De akkor a legboldogabb, amikor a párja mellett ragyoghat.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

Ma egy olyan emberhez lehet szerencséje, kedves Oroszlán, aki egész egyszerûen zseniális és lenyûgözõ a szakterületén, akár csak ön a sajátján, így valósággal csak úgy szikrázhat az ész, amikor beszélgetésbe elegyedik vele. Élvezze, hogy végre azonos szintû társaságra akadt, s merítsen ki minden lehetõséget, amit ön elé tárt ezzel a sors!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2020-11-05

A Mérleg mindent meg akar adni a szerelmének

A Mérleg hihetetlenül nagyvonalú és figyelmes, amikor valódi társára talál. Minden tőle telhetőt megad neki, miközben hajlamos a saját igényeiről megfeledkezni. A randikat a legkörültekintőbben szervezi, hogy minden tökéletesen alakulhasson. Udvarias, segítőkész, nagyon figyelmes csillagjegy, ezért gyakran szinte kitalálja a szerelme gondolatait is. Beszélgetés közben nagyon figyelmesen és türelmesen hallgatja őt, minden érdekli, ami a párjával történt és történik.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

A mai napon, sor kerülhet egy társasági eseményre, melyen nem csak, hogy szívesen vesz részt, hanem minden bizonnyal jól is fogja érezni majd magát. Amennyiben megismerkedne egy olyas valakivel, akinek hitelt érdemlõek a szavai, figyelmesen hallgassa végig, s ossza meg vele a saját véleményét is, ezzel talán útjára is indítva a jövõbeni, gyümölcsözõ kapcsolatot. Jó szórakozást, kedves Mérleg!

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: