A Kos nem az, akinek látszik

A Kos ugyan szívesen barátkozik, és alapvetően nyitott típus, mégis: magabiztossága, határozottsága folytán nem az jut az eszedbe, hogy mennyire kedves és szerethető csillagjegy. Ahelyett, hogy a nyugalmat és a kényelmet választaná, ő folyamatos mozgásban van, mindent szervez, szinte mindenről véleményt alkot, gyakran szó szerint hajtja a többieket. Nem véletlen, hogy sokan a barátkozás helyett inkább erősen tartanak tőle. Egyenes, öntudatos és őszinte típus, ami a szívén, az többnyire a száján is. Amiért a Kos nem a valódi és nagyon szerethető arcát mutatja kifelé, csupán azért eshet meg, mert nincs ideje igazán élvezni az életet. Túl sok a tennivalója, a feladat. Mégis, akiket igazán közel enged a lelkéhez, pontosan ismerik nagyszerű tulajdonságait, és tudják, mennyire kedves, szerethető, édes típus.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-01)

Ma egy kicsit fásultnak tûnhet, kedves Kos. Lehet, hogy nagy energiákat ölt valamibe, ami fontos volt önnek, de a dolgok nem várakozásainak megfelelõen alakulnak. Ne csüggedjen, és semmiképpen se adja fel álmait egy kis visszaesés miatt. Legyen kitartó és meglátja, a siker sem marad el sokáig.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A Szűz belül a legédesebb csillagjegy

A Szűz elsőre, de talán még másodikra is kibírhatatlannak tűnik, pedig ő is egészen más típus, mint amit megmutat magából. Okos és intelligens, de éppen ezen tulajdonsága okán veszi túlzottan komolyan az életet. Képtelen lazítani, addig nem hagyja abba a munkát, amíg nem érzi, hogy úgy tökéletes, ahogyan elkészült. Gyakran hűvösnek, távolságtartónak mutatkozik, amivel nem igazán vívja ki a feltétlen szimpátiát. Szüksége van a csendre, a nyugalomra, ragaszkodik a megszokásaihoz, a biztonságához és az önállóságához is. Mindez ellenére kétségtelenül ő a legédesebb csillagjegy – még akkor is, ha inkább az ellenkezőjét gondolod róla. Segítőkész, figyelmes, odaadó, nagyon megbízható és szorgalmas, igazán kitartó és kedves típus. Hogy fölfedje előtted a lelkét, feltétel nélkül kell bíznia benned, és épp ez az, ami nehezen megy neki.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-01)

Ma konfrontációba keveredhet egy kellemetlen ügyben, kedves Szûz, melynek a felelõsségét nem szívesen vállalja magára. Tartsa szem elõtt, hogy ha beismeri bûnösségét, azzal nem csak azt ismeri el, hogy hibázott, hanem azt is, hogy vállalja tetteiért a felelõsséget, még akkor is, ha azok nem éppen pozitív irányban sültek el.

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Most kiderül hogy kezelik az egyes csillagjegyek a stresszt válság idején!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: