Ezek a csillagjegyek veszélyesebbek a többieknél. Ha valamit a fejükbe vesznek, nincs, ami vagy aki megállíthatná őket. A reakcióik gyakran kiszámíthatatlanok, de azt sem tudhatod, milyen hangulatban találkozol velük. Amikor jókedvűek, imádni valók, viszont ellenkező esetben jobban teszed, ha messze elkerülöd őket. Talán te is köztük vagy? A horoszkóp fellebbenti a részleteket.

A Kos megy a feje után

A rendkívül aktív és célorientált Kos megszállottan versenyez. Imád győzni, a vereséget képtelen elviselni. Már önmagában emiatt sem érdemes vele kesztyűt húzni, mert csak megsérülsz. Ő nem adja fel, amíg te nem adod fel. A harc, a küzdelem kiválthatja a legrosszabb tulajdonságát. Ez pedig a rombolás. Mindent képes lerombolni, eltiporni beleértve önmagát, téged, a kapcsolatotokat, ezért annyira veszélyes csillagjegy.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-27)

A mai napon, kedves Kos, meggyûlhet a baja a digitális világ egyik vívmányával. Lehet, hogy telefonja, vagy számítógépe egyszer csak úgy dönt, hogy nem szeretné tovább parancsait követni és leáll. Sajnos a probléma valószínûleg nem lesz könnyen orvosolható, de egy szakember segítségével megúszhatja az új eszköz vásárlást.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Az Oroszlán a legönteltebb

Az Oroszlán magabiztossága lehengerlő. Egyetlen más csillagjegy sem annyira öntelt, mint ő. Úgy hiszi, a világ körülötte forog, és mindenki az ő kívánságait lesi. Pontosan ezért annyira veszélyes, hiszen amikor valami nem az elképzelése szerint történik, azonnal robban és azonnal támad. Ő az, akivel inkább légy jó barátságban, légy vele kedves, figyelmes, akkor tőle is ezt kapod. Legyen a hangulata bármilyen, viselkedjen bárhogyan is, soha ne bíráld, mert azt harcnak veszi, abban pedig csak te veszíthetsz.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-27)

Csak a munka, a munka és a munka. Ez teszi ki szinte minden napját, kedves Oroszlán. Lehet, hogy nem vette észre, de barátai már igencsak hiányolják társaságát. Próbáljon meg elszakadni egy kicsit feladataitól és szervezzen ismerõseivel egy kis lazítást, ahol végre újra beszélgethetnek egy jót.

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: