A Skorpió a legveszélyesebb csillagjegy

A Skorpió a lelkedbe lát, előtte nincsenek titkaid. Amikor veszélyt érez, azonnal szúr, és fájdalmas sebet ejt a lelkeden. Édes és kedves, amikor az érdeke úgy kívánja, még levegőt sem vettél, máris az ujja köré csavar, de kegyetlenné válik, amikor magát kell óvnia. Titokzatos, sejtelmes, a manipulációhoz bámulatosan ért. A provokációt, a hazugságot nem viseli, ilyenkor robban nála a bomba. Kiszámíthatatlan, a viselkedését sosem érted igazán, ezért ő a legveszélyesebb.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-08)

Ma kifejezetten vágyhat az intellektualitásra, így szívesen töltheti az idejét például nyelvtanulással, vagy egyéb tevékenységgel, esetleg zenehallgatással, de minden bizonnyal mûvészi vénájának kinyilatkoztatásai is igencsak szórakoztathatják. Ha van lehetõsége kiélni kreativitását, semmiképp se fogja vissza magát, kedves Skorpió, mert abból most nagy dolgok születhetnek!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A Rák a legkiszámíthatatlanabb

A Rák számos eszközt vet be, valójában többet, mint bármelyik másik csillagjegy. Pontosan ezért olyan veszélyes, mert sosem tudhatod, mire készül vagy mit gondol éppen. Mindent és mindenkit félreért. Rendkívül érzékenynek, gyengének, sebezhetőnek mutatja magát – valójában az is –, de pontosan ezért olyan briliáns az érzelmi manipulációja. Áldozatnak, mártírnak állítja be magát, és nem veszi észre, mennyire szenvedsz tőle te és a környezete.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-08)

Igyekezzen ma úgy szervezni a napját, kedves Rák, hogy csak annyi feladatot vállaljon magára, amennyivel még biztosan és kényelmesen elbír. Nem muszáj mindig csak hajtani, kell néha egy kis pihenés is. A szorgalom és az idõ akkor is meg fogja hozni a gyümölcsét, ha nem dolgozza magát állandóan hullafáradtra.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Csillagjegyek, akik a legnehezebben szakítanak – ők az örök dilemmázók

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: