A Vízöntő

A Vízöntő szintén nagyon gyanakvó típus. Amikor pedig a környezetében valaki folyamatosan a rivaldafényben tündöklik, na az, nagyon nem jön be nála. Ha extrovertált természeted bosszantja Vízöntő szerelmedet, mondd el neki őszintén, mennyire fontos neked, és mutasd meg, milyen az, amikor törődsz valakivel. Amikor mélyebben megismer és megért téged, a bizalmát is könnyebben elnyerheted.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Ha úgy érzi, ma minden a fejére kezd nõni, lépjen ki az ördögi körbõl, kedves Vízöntõ, s egyszerûen menjen haza relaxálni, pihenni egyet. Azzal, hogy csak megerõlteti magát, sem önmagának, sem másnak nem tesz jót, ha azonban a vergõdés helyett, bölcsen a kikapcsolódást választja, elõbb lehet újra termékeny, mint azt gondolná, s így sokkal, de sokkal messzebbre juthat, mintha végighajtotta volna a napot.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A Halak

A Halak annyira empatikus, hogy időnként éppen emiatt hajlamos olyasmit túlgondolni a többiek valódi érzéseit, cselekedeteit. Amikor az egyensúly kibillenésének leghalványabb jelét tapasztalja a kapcsolatában, azonnal bizalmatlanná válik. Éppen ezért Halak pároddal mindenkor légy őszinte, történjen bármi kettőtök között, biztosítsd róla, hogy a kibillent egyensúlyt bármikor helyre lehet állítani.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Érdemes odafigyelnie most minden apróságra, ami ön körül történik, kedves Halak, ugyanis, könnyen lehet, hogy egy titkos üzenet van elrejtve a sorok között, ami, ha szemfüles, segíthet megtalálni a szivárvány lábánál lévõ kincset!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2021-06-21

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: