3. Mérleg

A Mérleg számára nagyon fontos, hogy mások jó véleménnyel legyenek róla, ezért mindent megtesz, hogy elnyerje a többiek tetszését, elismerését. Nem akar a középpontban tündökölni, inkább hátralép, és a ragyogást, a reflektorfényt megadja másoknak. Mindenre és mindenkinek igent mond, kérjenek tőle valójában bármit. Ilyenkor megtörténhet, hogy saját érzését, a személyiségét annyira háttérbe szorítja, hogy már a világ felé mutatott külcsín sem tűnik valódinak. Ne add fel és ne veszítsd el önmagad mások kedvéért! Hidd el, semmi és senki nem érhet ennyit.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

A mai napon, sor kerülhet egy társasági eseményre, melyen nem csak, hogy szívesen vesz részt, hanem minden bizonnyal jól is fogja érezni majd magát. Amennyiben megismerkedne egy olyas valakivel, akinek hitelt érdemlõek a szavai, figyelmesen hallgassa végig, s ossza meg vele a saját véleményét is, ezzel talán útjára is indítva a jövõbeni, gyümölcsözõ kapcsolatot. Jó szórakozást, kedves Mérleg!

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

4. Halak

A Halak az együttérzés, a kedvesség mintaképe, csodálatos barát, aki határtalan energiájával mindenki napját bearanyozza. Te vagy az, aki szülinapi tortát süt a munkatársainak, és kávét hoz mindenkinek a megbeszélésre. Sajnos nem mindenki olyan melegszívű, mint te, és lehet, éppen emiatt nem is becsülnek meg annyira, mint ahogy megérdemelnéd. Ne rendeld magadat a többiek alá, sokkal értékesebb és fontosabb ember vagy.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

Ma mindenképpen legyen nagyon körültekintõ a kényes helyzetekben, kedves Halak, de legalábbis, mindenképpen csak annyira folyjék bele egy ilyen szituációba, amennyire a helyzet okvetlenül megköveteli, különben inkább maradjon ki belõle!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Vasárnapi Horoszkóp 2023-10-22

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: