A Bak fél az érzéseitől

A Bak gyakran úgy viselkedik, mint aki tudatosan kerüli a szerelmet, pedig valójában szeret szerelmesnek lenni. Gondja hasonló a Szűzéhez, a bizalom neki sem az erőssége. Folyton kételkedik párja érzéseiben, képtelen elhinni, még ha valóban és tiszta szívvel szereti is. Az ugyanakkor erősen legyezgeti a lelkét, amikor párja megpróbálja meggyőzni a szeretetéről, elhalmozza az érzésekkel, a megszokotthoz képest is figyelmesebb vele. A Bak visszafogott és hűvös típus, igazság szerint nagyon nehéz kimutatnia az érzéseit. Ő is szeret, csak ő is a maga módján teszi. Nagyon sokat dolgozik, valójában a munka mindenkor elsőbbséget élvez a számára. Kétségtelen, hogy családcentrikus típus, párra, gyerekekre vágyik, akikről aztán gondoskodhat, leginkább anyagi értelemben. Az is biztos, hogy akiben társra talál, akibe beleszeret, azt nem hagyja el. Csak legyen, aki képes ezt kivárni.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-04)

Bármennyi dolga is legyen, kedves Bak, ma különösen ügyeljen arra, hogy kellõ mennyiségû idõt töltsön szeretteivel, akik most nagyon is igényelhetik társaságát, meglátásait, szeretetét! Sok dolog van, ami fontos az életben, de ennél semmi nem lehet fontosabb!

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Az Ikrek a szerelem mellett a szabadságra is vágyik

Az Ikrek meglehetősen bonyolult léleknek tűnhet. Kedves, szórakoztató, vidám és optimista, az egyik oldaláról mindenképpen. A másik oldala meg mindennek pontosan az ellentéte. Az egyik fele vágyik a szerelemre, a másik a szabadságához ragaszkodik. A lelke mélyén attól retteg, hogy a szerelem fájdalmat okoz majd, hogy biztosan csalódik, mert szerelme mégsem egészen olyan, mint gondolta. Az Ikrek is okos, pontosan tudja, a szerelem mindennél boldogítóbb érzés, aztán mégsem képes teljes szívét és lelkét a kapcsolatba tenni. Retteg az unalomtól is, hogy leköti magát, aztán az élete egyhangúságba fullad. A legnagyobb problémája az, hogy amikor párkapcsolatban, szerelemben él, a szabadságra vágyik, amikor pedig független és szabad szingliként tengeti a napjait, a szerelem után vágyakozik.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-04)

Itt lehet az ideje annak, kedves Ikrek, hogy végre kicsit rendezze az anyagiakat, melyek kézben tartás igencsak ellenõrizetlenné válhatott az utóbbi idõben, jórészt bokros elfoglaltságai miatt. Kifejezetten kedvez ez a nap a felelõs pénzügyi döntések meghozatalának, különösen, ha megtakarításról, vagy hosszútávú befektetési lehetõségekrõl van szó!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: